Yumuşacık Lavaş Tanımı

Felaket

New member
Yumuşacık Lavaş Tanımı İçin Gereçler

  • 4 çorba kasesi un
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • yarım paket toz maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Yumuşacık Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bütün materyalleri ılık su ile yoğurup 1 saat dinlendiriyoruz.
  2. ondan sonrasında bezelere ayırıyoruz oklava yardımı ile açarak teflon tavada pişiriyoruz.
  3. Buzluk da saklamak isterseniz lavaslara biraz su serperek poşetleyip saklayabiliriz.
  4. Buzluktan çıkınca yeni yapmış üzere taze oluyor.
  5. Benim bu verdiğim ölçüden 18 adet lavaş çıkıyor.
Yumuşacık Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst