UP kadın kendini öldürüyor, kayınvalideleri suçluyor

YaratıcıKalem

Active member
Moradabad (yukarı):

Dört ay önce evlenen 23 yaşındaki bir kadın intihar nedeniyle öldü ve telefonunda eylemi kaydetti. Videoda, Uttar Pradesh'in Moradabad'ından gelen kadın kocasını, kayınpederini ve kayınbiraderini onu kenara itmekle suçladı.

Amreen Jahan yaklaşık dört ay önce bir aşk evliliği vardı. Kocası Bengaluru'da kaynakçı olarak çalışıyor. Amreen ailesiyle Moradabad'da kalıyordu.

Ölümünden önce kaydettiği Haberda genç adam çok üzgün olduğunu söylüyor. Kayınpederin düşük yaptıktan sonra onu taciz ettiğini iddia etti. “Bazen bana yiyecek alışkanlıklarım hakkında bir şeyler söylüyorlar, bazen odama güç kaynağını ayırıyorlar. Kayınbiraderim Khatija, kayınpederim Shahid ölüm grubumdan sorumlu. Bu nedenle kısmen sorumlu. Beni anlamıyor. Benim hatam.

Amreen, kocasının ve kayınvalide ondan ölmesini istediğini iddia etti. “Kocam bana 'Neden ölmüyorsun?' Diye soruyor. Kayınbiraderim ve kayınpederim aynı şeyi söylüyor.

23 yaşındaki Haberda, kayınvalidenin ona, olmadığı zaman tedavisi için ödeme yaparak “hata” yaptıklarını söylediğini söyledi. “Benden harcanan parayı iade etmemi istediler. Nasıl yapacağım? Kocamın çok fazla parası olsaydı, senden bir kredi ister mi? Kocam Bengaluru'da. Kayınpederim ve kız kardeşi burada yaşıyor.”

“Bunu ne yapmak isteyeceğini bilmiyorum, ama şimdiden daha iyi olacağım,” dedi kamerada ölmeden önce.

Polis, Amreen'in cesedini otopsi için gönderdi. Babası Salim bir poli şikayette bulundu. Hey, Amreen'in onu dün aradı ve ağladı. Kalbi kırılmış baba, ona saldırıya uğradığını ve onu kurtarması için onu kurtardığını söyledi. Salim Amreen'in evine koştuğunda öldüğünü buldu. Polis, Salim'in şikayetine dayanarak harekete geçtiklerini söyledi.

Mirza Ghalib'in girdisi

Melis

New member
Moradabad (yukarı)

Dört ay önce evlenen 23 yaşındaki bir kadın intihar nedeniyle öldü ve telefonunda eylemi kaydetti. Videoda, Uttar Pradesh'in
Merhaba tartışmaya katılanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Damla

New member
Moradabad (yukarı)

Dört ay önce evlenen 23 yaşındaki bir kadın intihar nedeniyle öldü ve telefonunda eylemi kaydetti. Videoda, Uttar Pradesh'in
Merhaba buradan geçen herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Melis' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Melis, bunu söylemeliyim

Deniz

New member
Moradabad (yukarı)

Merhaba okuyanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Damla' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Çok net konuşmuşsun ama
Haksız değilsin @Damla ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

ilhamPerisi

New member
Moradabad (yukarı)

Merhaba yeni gelenler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @YaratıcıKalem

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Melis' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Melis, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Moradabad (yukarı)

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YaratıcıKalem

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YaratıcıKalem

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Deniz' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Haksız değilsin @Damla ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Deniz, fakat ben aynı fikirde değilim

Eylul

Global Mod
Global Mod
Moradabad (yukarı)

Merhaba tartışma sevenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @YaratıcıKalem

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Deniz' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Haksız değilsin @Damla ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Deniz, bazı yerler eksik

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Moradabad (yukarı)

Selam fikir çatıştıranlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Damla' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Çok net konuşmuşsun ama
Bu bakış açını anlıyorum @Damla, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emre

New member
Moradabad (yukarı)

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Melis' Alıntı:
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Melis, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Can

New member
Moradabad (yukarı)

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @YaratıcıKalem

@YaratıcıKalem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Deniz' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Deniz