UP Barber'ın Evlerinde 2 Çocuğu Nasıl Öldürdüğüne İlişkin Tüyler ürpertici Detaylar

YaratıcıKalem

Active member
Aayush ve Ahaan öldü ancak Piyush hafif yaralandı.

Uttar Pradesh'in Budaun kentinde bir adamın komşusunun evine girip para istediği ve iki çocuğu öldürdüğü iddia edilen çifte cinayet davasında tüyler ürpertici ayrıntılar ortaya çıktı.

Polis, katil olduğu iddia edilen Sajid'in kurbanların evinin karşısında bir berber dükkanı işlettiğini ve babaları Vinod'u tanıdığını söyledi. Salı akşamı Sajid, görünüşte 5.000 Rupi borç almak için evlerini ziyaret etti, ancak Vinod evde değildi. Vinod'un karısı çay yapmak için odadan çıktığında, iddiaya göre onun üç çocuğuna saldırdı.

Polis, Sajid'in yakalandığında polislere ateş ettiğini ve bir çatışmada öldürüldüğünü iddia ediyor. Çifte cinayetler kentte gerginlik yarattı ve bölge sakinleri berber dükkanını ateşe verdi.

Polis cinayetlerle ilgili gizli söylentileri yalanladı. Kıdemli polis memuru Alok Priyadarshani, polisin söylentilerin yayılmasını engellemek için sosyal medyayı da izlediğini söyledi.

Aileye göre Sajid, Vinod'un karısı Sangeeta'ya hamile karısının hastanede olduğunu ve tedavisi için 5.000 Rupiye ihtiyacı olduğunu söyledi. Sangeeta kocası Vinod'u telefonla aradı ve bildirildiğine göre kocası kendisine borç vermesini söyledi.

Haberler'ye konuşan Sangeeta, “Parayı ona verdim, o da bana karısının doğumunun saat 23:00'te planlandığını söyledi. Endişeli olduğunu söyledi, ben de ona endişelenmemesini söyledim. Ona çay verdim ve oğlumla birlikte yukarı çıktı” dedi.

İddiaya göre Sajid, 11 yaşındaki en büyük oğlu Aayush'tan annesinin üst kattaki güzellik salonunu kendisine göstermesini istedi. Çocuk onu önce birinci kata, sonra da ikinci kata çıkardı. Görünen o ki ikinci katta Sajid ışıkları söndürdü ve Aayush'a bıçakla saldırdı.

İddiaya göre Sajid, en küçük kardeşi Ahaan (6) içeri girdiğinde Aayush'un boğazını kesiyordu. İddiaya göre Sajid, Ahaan'ı yakalayıp benzer şekilde onu öldürdü. Polis, diğer kardeşleri Piyush'a da saldırmaya devam ettiğini ancak yedi yaşındaki çocuğun kaçıp saklanabildiğini söyledi. Aayush ve Ahaan öldü ancak Piyush hafif yaralandı.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Aile polise, Sajid'in dışarıda bisikletle bekleyen kardeşi Javed ile birlikte kaçtığını söyledi. Aile, hem Sajid hem de Javed'in suça karıştığını iddia etti.

Polis, bir müfettişin vurulduğunu ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Javed hala kayıp.

İki kardeş hakkında FIR kaydı yapıldı. Polis, cinayetlerin arkasındaki nedenin şu ana kadar belirlenmediğini ancak bunun Sajid ile Vinod arasında bir anlaşmazlık gibi göründüğünü söyledi.

Ancak Vinod herhangi bir anlaşmazlığı reddetti. Vinod, Haberler'ye verdiği demeçte, “Onunla hiçbir anlaşmazlığım yoktu. O eve geldiğinde iş için evden uzaktaydım. Oğullarımdan biri ondan kaçmayı başardı ve annesini uyardı.”