Teremyağlı Sosuyla Hazır Mantı

Felaket

New member
Teremyağlı Sosuyla Hazır Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantı
  • Su
Üzeri için;

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça yahut domates sosu
  • 1 tatlı kaşığı teremyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz,pulbiber,nane (isteğe bağlı miktarı)
  • Sarımsak(isteğe bağlı)
Teremyağlı Sosuyla Hazır Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Suyumuzu tenceremize ekleyip kaynamaya bırakalım.
  2. Tuz atıp mantımızı ekleyip haşlayalım.
  3. Yoğurtu ve sarımsağı bir kasede çırpalım.
  4. Mantımızı süzüp tabağımıza alalım.
  5. Üzerine yoğurt ekleyelim.
  6. Cezvede yağlarımızı salçamızı alıp kavuralım.
  7. Baharatları ekleyelim.
  8. Mantımızın üzerine dökelim. Afiyet olsun ????.
Teremyağlı Sosuyla Hazır Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst