Tavada Peynirli Börek

Felaket

New member
Tavada Peynirli Börek Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için:

  • Yarım su bardağı ılık su
  • 1.5 su bardağı un( ben buğday unu kullandım)
  • 1 çimdik tuz
İçi için:

  • Otlu peynir( farklı bir peynir de olabilir)
  • Küçük doğranmış kaşar peyniri
  • Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
Kızartmak için:

  • Sıvı yağ
Tavada Peynirli Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Su,tuz bir kaba eklenir, karıştırılır.
  2. sonrasındasında un eklenir ve yumuşak kıvamlı hamur elde edilir.
  3. Hamur ince bir biçimde açılır ve içine harcı konduktan daha sonra kapatılır.
  4. Kızgın yağda kızartılır.(bu tarife otlu peynir fazlaca yakışıyor bayıla bayıla yedim ????.
Tavada Peynirli Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst