Tam Kıvamlı Yumuşacık Pankek Tanımı

Felaket

New member
Tam Kıvamlı Yumuşacık Pankek Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tam Kıvamlı Yumuşacık Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Şeker ve yumurta yeterlice çırpılır üzerine süt ek edilir tekrar çırpılır.
  2. Un kabartma tozu ve vanilya da elendikten daha sonra eklenerek çırpılır.
  3. Kızgın yapışmaz tava yağlanır ve bir kaşık sayesinde pankek harcı minik minik dökülür ve düzeltir.
  4. Baloncuklar oluşunca çevrilir ve iki tarafı da pişirilir afiyet olsun????
Tam Kıvamlı Yumuşacık Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst