Sebzeli Pankek

Felaket

New member
Sebzeli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı süt yahut yoğurt
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 ufak kase peynir
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı un
  • Yarım su bardağı mısır unu
Sebzeli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Domatesleri ve maydanozu ufak doğrayıp peyniri rendeleyin.
  2. Diğer gereçlerle karıştırın.
  3. Tavaya fırça ile sıvı yağ sürtün ve hamuru ufak kepçe yahut kaşıkla tavaya dökerek orta ateşte göz göz olana kadar pişirin. Yapacak olanlara afiyet olsun????
Not:peynir’im hayli tuzlu olduğu için tuzunu 1 çay kaşığı kullandım ancak sizler peynirinizin tuzu az ise artırabilirsiniz. Tava’ya yağ 1 kez sürtmeniz kâfi,daha sonrasında gerek olmuyor. Bu ölçüden 1 tabak çıkıyor ben malzemeyi 1 kat artırdığım için 2 tabak oldu????.

Sebzeli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst