Pierre-Emerick Aubameyang: Tottenham’da oynayacağıma emekli olurdum

MizahSarrafi

Active member
Arsenal’in Gabonlu yıldız Pierre-Emerick Aubameyang, fazlaca konuşulacak açıklamalarda bulundu. Arsenal forması giymeye başlamadan evvel Tottenham’a transferinin son anda gerçekleşmediğini söyleyen Gabonlu yıldız şu anda Tottenham’da oynamak yerine emekli olmayı tercih edeceğini lisana getirdi.

Sky Sports’a açıklamalarda bulunan Aubameyang, Tottenham’da forma giymek mi? Yoksa emekli olmak mı sorusuna, “Soru sormanıza gerek yok, aslına bakarsanız yanıtı biliyorsunuz, emekli olurdum.” biçiminde yanıt verdi.

Olayın bilgilerinı da anlatan golcü futbolcu, “Biliyor musunuz bilmiyorum lakin birkaç yıl evvel Tottenham’a imza atmak üzereydim ve sonunda ne yaptıklarını bilmiyorum. O yüzden katiyen emekli olurdum. “Sanırım o sırada St-Etienne’deydim, emin değilim ya da Dortmund da olabilir. Tam olarak hatırlamıyorum. Buraya geldim, stadyuma White Hart Lane’e de gittim. Sonraki gün hiç karşılık vermediler, asla geri aramadılar. Bu yüzden onlara karşı her oynadığımda niye ekstra motive olduğumu biliyorlar.” sözlerinde bulundu.