Paris Olimpiyatları 2024 Açılış Töreni CANLI Güncellemeler: PV Sindhu, Sharath Kamal Hint Kafilesine Liderlik Ediyor

Olimpiyat Açılış Töreni CANLI Güncellemeler: Sharath Akamal ve PV Sindhu Hindistan kafilesine liderlik ediyor.© AFP






Paris Olimpiyatları 2024 Açılış Töreni CANLI Güncellemeler:
Paris Olimpiyatları 2024 Cuma günü göz kamaştırıcı bir törenle başladı. 7.000'e yakın sporcunun Seine Nehri boyunca Fransız başkentinin tarihi anıtlarının önünden geçtiği benzeri görülmemiş ve iddialı bir gösteri. Törende yoğun yağmur da yağdı ancak binlerce katılımcının coşkusunu söndüremedi. Hindistan kafilesine PV Sindhu ve Sharath Kamal liderlik etti. Olimpiyat tarihinde ilk kez, açılış töreni ana stadyumun dışında gerçekleşti ve yaklaşık 300.000 kişi nehir kıyısına özel olarak inşa edilmiş tribünlerden ve 200.000 kişi de balkonlardan ve apartmanlardan izledi. (Paris Olimpiyatları 2024)

İşte Paris Olimpiyatları 2024 açılış töreninin canlı güncellemeleri –







  • Temmuz27202401:29 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Atletlerin geçit töreni sona erdi!

    Atletlerin geçit töreni sonunda ev sahibi Fransa'nın Sienne'de yelken açmasıyla sona eriyor. Paris 2024 Açılış töreninin genel teması çeşitliliği kutlamaktı.


  • Temmuz27202401:00 (İST)


    Açılış Töreni Canlı Güncellemeleri: Moda başkentini kutluyoruz

    Çok Fransız bir Açılış töreni şimdi organizatörlerin Paris'in moda statüsünü kutlamasını görüyor. Pakistan ve Portekiz gibi ilk harfi 'P' olan ülkeler artık geçit törenini yaptı.


  • Temmuz27202400:50 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Tarih yazanlara selam olsun!

    Olimpiyat açılış töreninin bir sonraki bölümü, tarihin seyrini değiştiren kadınlara odaklanıyor. Bu arada, atletlerin geçit töreni, şu anda Sienne nehrinde yelken açan M ve N harfli ülkelerle devam ediyor


  • Temmuz27202400:19 (İST)


    Açılış Töreni Canlı Güncellemeleri: Hint kafilesi burada

    Ve beklediğimiz an! Hint kafilesi PV Sindhu ve Sharath Kamal tarafından yönetiliyor. Sienne nehrinde yelken açıyorlar ve umut Hindistan'ın çift haneli madalyalar alması


  • Temmuz27202400:11 (İST)


    2024 Olimpiyatları Canlı: Geçit töreni devam ediyor!

    Şu anda E ve G ülkeleri katılıyor. Gabon, Etiyopya, Gürcistan şu anda geçit törenine katılan ülkeler arasında


  • Temmuz27202400:04 (İST)


    Açılış Töreni Canlı Yayınları: Bir başka göz kamaştırıcı gösteri!

    Pop yıldızı Aya Nakamura şimdi sahne alıyor! Görünüşe göre Fransız-Malili şarkıcı, açılış töreninde sahne alacağı duyurulduğunda ırkçı tacize uğradı. Uluslar Geçidi, Küba ve Dominik Cumhuriyeti'nin geçtiği ülkelerle devam ediyor.


  • Temmuz26202423:56 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Nadal da mevcut!

    Sadece nehir kıyısı değil, yakındaki binaların balkonlarında da taraftarlar mevcut. Hatta tenisin efsanesi Rafael Nadal bile binalardan birinde mevcut.


  • Temmuz26202423:40 (İST)


    Açılış Töreni Canlı Güncellemeleri: Dünya liderleri sunum yapıyor

    Sadece sporcular değil, dünya liderleri cuma öğleden sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Elysee Sarayı ofisine gelmeye başladı, bir AFP gazetecisi akşam Paris Olimpiyatları açılış töreni öncesinde gördü. Macron ve eşi Brigitte, Seine Nehri'ndeki törenden önce yaklaşık 85 devlet veya hükümet başkanı için bir resepsiyon düzenledikleri Elysee'nin avlusunda konukları kırmızı halıda karşıladı.


  • Temmuz26202423:29 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Yiyecekler yeterli değil!

    İlginç bir gelişme – açılış töreninden uzakta – Michelin yıldızlı şeflerin Paris'teki menüleri hazırlamaya yardımcı olduğu hikayelerine rağmen, İngiliz Olimpiyat Birliği'nin başkanı Andy Anson, Olimpiyat Köyü'ndeki yiyeceklerin “yeterli olmadığından” şikayet etti. Küçük porsiyonlar ve yüksek proteinli yiyeceklerin eksikliğiyle ilgili şikayetler. Anson, 'The Times' gazetesine “Bazı yiyeceklerden yeterli miktarda yok: yumurta, tavuk, bazı karbonhidratlar” dedi.


  • Temmuz26202423:27 (İST)


    Paris Olimpiyatları Canlı: Hint kafilesinin ilk görüntüleri.

    Akşamın ilk performansı Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'dan başladı, Ve dediğimiz gibi, Bangladeşli sporcular burada. Ve Hintli sporcuların da bir görüntüsü var. PV Sindhu gülümserken görülebiliyor, boksör Lovlina Borgohain de orada.


  • Temmuz26202423:21 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Atletlerin geçit töreni

    Austerlitz Köprüsü'nden başlayan 6 kilometrelik geçit töreninde 85 tekne, 205 ülkeden 6800'den fazla sporcu ve bir Mülteci Olimpiyat takımı taşıdı. Bunların önemli bir kısmı, cumartesi günkü yarışmaları nedeniyle muhteşem gösteriye katılamadı.

    Hindistan kafilesine iki bayrak taşıyıcısı liderlik ediyor: İki kez Olimpiyat madalyası sahibi PV Sindhu ve masa tenisi efsanesi A Sharath Kamal.


  • Temmuz26202423:18 (İST)


    Paris Olimpiyatları Canlı: Tören Detayları

    Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni, 205 ülkeden sporcuların Seine Nehri'nde teknelerle yelken açtığı 'Milletler Geçidi' ile başladı. Bu tören, yağmurun oyun bozacağı tehdidine rağmen gelenekten rüya gibi bir kopuşu temsil ediyordu.

    Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane'ın, önceden kaydedilmiş bir Haberda, Olimpiyat ateşiyle Paris sokaklarında koştuğu anlar, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach'ın da katılımıyla gerçekleşti.


  • Temmuz26202423:13 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Yunanistan ilk ülke

    Milletler Geçit Töreni'nde ilk yürüyen ülke Yunanistan'dır. Yunanistan, 1896'da ilk modern Oyunların gerçekleştiği yerdir. Antik Oyunlar da Yunanistan'da gerçekleşmiştir. Bunu onurlandırmak için, geçit töreninde ilk yürüyen ülke Yunanistan'dır.


  • Temmuz26202423:09 (İST)


    Paris Olimpiyatları Canlı: Tören başlıyor

    Açılış töreni başladı! Fransa'nın başkentinde, açılış törenine sadece birkaç dakika kala yağmur saklambaç oynuyor ve kalabalığın ruh halini bozuyor. Fransız Meteoroloji Dairesi, Paris bölgesine yaklaşan rahatsızlıklar nedeniyle Cuma akşamı tören sırasında sağanak yağmur riski öngördü.


  • Temmuz26202423:02 (İST)


    Olimpiyatlar 2024 Canlı: Konuklar geliyor!

    Habere göre konuklar mekana gelmeye başladı. Konuşurken, yardımcı şef de mission Shiva Keshavan, Hintli sporcuların açılış töreni için tamamen hazır olduğunu söylüyor. Mekanda bulunan uzmanlar, açılış töreni için hazır olduklarını söylüyor.


  • Temmuz26202422:04 (İST)


    Paris Olimpiyatları Canlı: Merhaba!

    Paris Olimpiyatları 2024'ün açılış töreni birkaç saat içinde başlayacak! Bu, dünyadaki en büyük gösteri ve Hindistan, dört yılda bir düzenlenen bu gösterişli gösteride sporcularını sabırsızlıkla bekliyor olacak. Paris Olimpiyatları açılış töreninin canlı güncellemeleri için bu blogu takip edin



Bu makalede bahsi geçen konular
 
Üst