Online terapi

Online terapi; psikoterapilerde uygulanan tekniklerin çevrimiçi ortamda etik ve saklılık asıllarına uygun biçimde sürdürülmesi ile yapılan seansları tanımlamaktadır. Yüz yüze görüşme ve muayenelerde ele alınan şimdi tüm problemler online terapi ile çalışılabilmektedir.

Özellikle pandemi sürecinde kısıtlamaların gündeme gelmesi ile hekim ve terapistlere ulaşımın zorlaşması online platformlara olan yönelimi artırmaktadır. Bu sayede farklı kentlerde bile olsanız da istediğiniz tabip ve terapistten çevrim içi takviye almak mümkün hale gelmiştir.

Online psikoterapi için çevrim içi ortamda pek epeyce teknik platform yer almaktadır.

Online terapi ile depresyon, panik bozukluk, anksiyete bozuklukları, öfke denetim sıkıntıları, irtibat sorunları, ruhsal danışmanlık üzere pek epeyce alanda hizmet almak mümkündür.

Yüz yüze görüşmeler ile başlayıp online ruhsal danışmanlık ile devam edilebilir yahut online seanslar yürütülürken gerekli olan hallerde yüz yüze seanslar da eklenebilir. Hekiminizin yahut terapistinizin yönlendirmesi ile size en uygun seçenek ile devam etmek mümkündür.

Online terapilerdeki teknikler ve seans çoğunlukları birebir yüz yüze terapilerde olduğu üzere hasta ve danışanın muhtaçlığına ve talebine göre ve terapist tarafınca uygun görülen biçimde planlanmaktadır.

Online terapi randevusu ve ödeme usulleri ile ilgili bilgi almak için ofis telefonumuzu arayarak sekreterimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Üst