Myanmar “herhangi bir ülkeden” yardım istiyor, Trump bize yardım edeceğini söylüyor

YaratıcıKalem

Active member
Yaralı sıralar, Myanmar'ın başkenti Naypyidaw'daki 1000 yataklı hastanenin acil servisinin dışında yatıyordu, bazıları acı içinde ve bazıları da güçlü bir deprem şokta.

Hastaneye bir kayıp akışı getirildi – bazıları arabalarda, bazıları pikaplarda, bazıları sedyeleri, vücutlarını kanlı ve tozla kapladı.

Bir hastane yetkilisi, gazetecileri tedavi alanından uzaklaştırırken, “Bu kitlesel bir yaralı alanı” dedi.

Hastanenin acil servisinin kendisi ağır hasar gördü, sonbahar girişinin ağır betonunun altında ezildi.

İnsanların başları ellerinde sersemletilmiş, kan yüzlerini ve uzuvlarını kıpırdayan göründüğü görülüyordu.

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Yaralı sıralar, Myanmar'ın başkenti Naypyidaw'daki 1000 yataklı hastanenin acil servisinin dışında yatıyordu, bazıları acı içinde ve bazıları da güçlü bir
Herkese merhaba

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YaratıcıKalem

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem

İşine yarar diye ekledim

Emre

New member
Yaralı sıralar, Myanmar'ın başkenti Naypyidaw'daki 1000 yataklı hastanenin acil servisinin dışında yatıyordu, bazıları acı içinde ve bazıları da güçlü bir
Selamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem

Umarım işini kolaylaştırır

Damla

New member
Merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @YaratıcıKalem

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YaratıcıKalem

İşe yaraması ümidiyle

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @YaratıcıKalem, gerçekten emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YaratıcıKalem

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

ilhamPerisi

New member
Selamlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @YaratıcıKalem

@YaratıcıKalem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Melis

New member
Selam dostlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YaratıcıKalem

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İşine yararsa ne mutlu bana

Can

New member
Merhaba

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem

Umarım işini kolaylaştırır

Eylul

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş