Musk, ABD'den Ayrıldıktan Sonra Ellen DeGeneres'i Diddy'ye Bağlayan Komplo Teorisini Güçlendiriyor

YaratıcıKalem

Active member
SpaceX'in kurucusu Elon Musk, eski talk-show sunucusu Ellen DeGeneres'in, eşi Portia de Rossi ile birlikte Donald Trump'ın başkanlık seçimini kazanması nedeniyle ABD'yi terk etmesinin ardından alay konusu oldu. Bay Musk'tan yapılan bir alıntıda, Bayan DeGeneres'in şu anda sözde 'çılgın' partileri nedeniyle hapiste olan Sean 'Diddy' Combs'la ilişkisi olduğu için ülkeyi terk ettiğini iddia eden bir komplo teorisi yayınlanmıştı. Milyarder, 2016 yılında Bayan DeGeneres'in P Diddy'ye 'Cuddle McSnugglestuff' diyerek doğum gününü kutladığı sırada yaptığı orijinal gönderiye atıfta bulunuyordu.

Gönderiyi okuyun: “Doğum günün kutlu olsun, P Diddy, Puff Daddy, Sean Combs veya benim ona verdiğim isimle Cuddle McSnugglestuff. Nedenini bilmene gerek yok. @iamdiddy.”

Bir kullanıcı söz konusu mesajın ekran görüntüsünü yayınladı ve altına “Seçimlerden sonra ülkeden neden kaçtığı mantıklı” şeklinde bir başlık ekledi. Bu, Bay Musk'un daha fazla detaylandırmadan “kaş kaldıran” bir emoji paylaşmasıyla daha da güçlendirildi.

Tesla CEO'sunun gönderisinin altındaki kullanıcılardan biri, “Eğer ona böyle hitap ediyorsa, onun ona ne isim verdiğini merak ediyorum. Aslında – hayır hayır, gerçekten bilmek istemiyorum” derken bir diğeri şunları ekledi: “Ellen, Donald Trump Jeffrey Epstein'ın müşteri listesini yayınlayamadan kelimenin tam anlamıyla ülkeden kaçtı.”

Üçüncüsü şu yorumu yaptı: “Ellen DeGeneres kulübünün bir parçası. Birleşik Krallık'ın Amerika ile suçluların iadesi anlaşması olduğunu biliyor mu? Kaçabilir ama saklanamaz.”

Bay Musk, Bayan DeGeneres ile alay ederken, mahkeme belgeleri, Diddy ile bağlantılı bir fonun, milyarderin X'i (ilk olarak Twitter'da) 2022'de 44 milyar dolara satın almasına yardımcı olmak için para yatırdığını ortaya çıkardı. Ancak daha sonra kendisine yönelik iddiaların boyutu karşısında şaşkınlığını dile getirdi. , platformda “Bunu kaç kişinin bildiğini merak ediyorum” dedi.

Öyleyse Oku | Rapçi Diddy, Tupac Shakur Cinayeti İddialarının 'Ödeşilmesi' Olarak Kadına Tecavüz Etti: Rapor

DeGeneres ABD'den ayrılıyor

Raporlara göre DeGeneres ve aktris eşi, Kaliforniya'daki Montecito Malikanesi'ni satışa çıkardıktan sonra İngiltere'nin güneybatısındaki Cotswolds'a taşındı. Başkanlık görevi için Demokratların adayı Kamala Harris'i desteklemişti.

DeGeneres'in başarılı bir talk show programı vardı ve bu program, çalışanlarından birkaçının ve hatta bazı konukların onu zehirli bir çalışma ortamını teşvik etmekle suçlamasıyla 19 sezonun ardından resmi olarak 2022'de sona erdi.