Meskende Galeta Unu Üretimi

Felaket

New member
Konutta Galeta Unu İmali Tanımı İçin Gereçler

  • Bayat ekmek
Konutta Galeta Unu Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bayat ekmeği dilimleyerek, kesimlere ayıralım.
  2. Fırın tepsisine eşit biçimde yayalım ve önce 180°c ısıtılmış fırına verelim.
  3. Yaklaşık 20 dk ekmeklerin kurumasını ve yavaşça biçim almasını sağlayalım.
  4. Fırından aldığımız ekmekleri soğumaya bırakalım.
  5. Akabinde un kıvımına gelinceye kadar azar azar ölçülerle rondodan geçirelim.
  6. Hazır olan galeta unumuzu bir kavonozda koruma edelim.
Not : Dilerseniz bir tepsi sayesinde balkonda yahut mutfakta bekleterekte kurutabilirsiniz. Bu tanımda ben doğal olarak kuruttum sizde dilediğiniz üzere galetanızı elde edebilirsiniz. Afiyet olsun .

Meskende Galeta Unu İmali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst