Manchester City’nin yıldızı Jack Grealish’ten itiraf!

MizahSarrafi

Active member
Dönem başında rekor bonservis bedeli ile Aston Villa’dan, Manchester City’ye transfer olan ve beklenen performansı alana yansıtmakta zorlanan İngiliz yıldız Jack Grealish, ekibe adapte olmanın beklediğinden daha güç olduğunu kabul etti.

Sky Sports’ta yer alan habere nazaran ekibe alışmasının beklediğinden daha güç olduğunu lisana getiren Grealish, adaptasyon sürecinin gelecek yıla kadar sürebileceğini belirterek, “Şimdiye kadar uygundum. Gruba verecek daha epey şeyim var. Düşündüğümden daha sıkıntı oldu. Hala öğreniyorum ve adapte oluyorum. Kimi futbolcuların buraya adapte olmasının bir yıl sürdüğünü duydum, tahminen benim için de birebiri olur. Gelecek yıl daha fazla gol atmak ve gollerin hazırlanmasında yardımcı olmak istiyorum.” kelamlarını sarf etti.

Kendisi için ödenen bonservis bedelinin üzerinde baskı yaratıp yaratmadığı hakkında da konuşan İngiliz futbolcu, “100 milyon sterlin üzere bir bonservise transfer olunca, beşerler buna kıymet mi diye sorguluyorlar. Golleri nerede? Asistleri nerede? Bunu anlıyorum fakat kulübün benim için bu kadar para harcamak istemesini bir ayrıcalık olarak görmeliyim ve umarım onlara goller ve kupalarla karşılığını verebilirim.” dedi.

Jack Grealish Manchester City formasıyla bu dönem 20 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistlik performans gösterdi.