Kolay Su Böreği

Felaket

New member
Kolay Su Böreği Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet hazır yufka mümkünse el açması
  • 250 gr peynir
Sosu için;

  • 3 yumurta
  • Bir fiske tuz
  • 2 su bardağı süt
  • 1 şişe maden suyu
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
Kolay Su Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


Merhabalar ???? Çok lezzetli bir tanım kesinlikle deneyin.

  1. Tarife sosumuzu yapmakla başlayalım.
  2. Yumurtayı tuzla biraz çırpalım, sonrasındasında yağı sütü ve maden suyunu ekleyelim. Harcımız hazır.
  3. Yağlı kağıt koyduğumuz tepsiye birinci kat yufkayı serip üzerine sostan dökelim.
  4. 3. Katta peynir ekleyelim, her kata sosu yedirelim.
  5. En son katı da kesip kalan sosu dökelim.
  6. 200 derecelik fırına açınca atalım ki yavaş yavaş ortasında pişsin lezzetli olsun.
  7. Üzeri kızarınca fırından alalım, afiyet olsun.
Kolay Su Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst