Felaket
New member
Kolay Börek tekrar yeniden Yapmak İsteyeceksiniz Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 su bardağı un
 - 1 çay kaşığı tuz
 - Ilık su
 - 100 gram katı yağ
 
- 200 gram dilimlenmiş sucuk
 - 2 su bardağı kaşar rendesi
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Un ile tuzu birbirine karıştıralım.
 - Ilık suyu döküp yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
 - Hamuru ister dinlendirin isterseniz çabucak yapın hiç farketmez.Ben bu hamurdan 3 beze çıkardım.
 - Hamurumuzu açıyoruz ince açmanıza gerek yok formu de epeyce kıymetli değil.
 - Açtıktan daha sonra üzerine katı yağ sürüp sucukları diziyoruz ve üzerine kaşar rendesi koyup üzerini kenarlarından çekerek kapatıyoruz.
 - Tavamızı alıyoruz ister epeyce az sıvı yağ koyun ister koymayın size kalmış iki türlü de hoş oluyor tava ısınırken hamurumuzu tavamıza bakılırsa açıp gerili önlü pişiriyoruz.
 - Sıcak servis yapın afiyet olsun.
 - Ölçüleri kendinize bakılırsa ayarlanabilirsiniz iç gerecini değiştirebilir kendi damak tadınıza göre yapabilirsiniz ben lor ve kaşar rendesini karıştırp o denli de yaptım her şey size kalmış.
 - Çok kolay epeyce lezzetli yeniden yine yapmak isteyeceğiniz bir börek.