Kahvaltıya Şipşak Güzel Yumuşak Krepler

Felaket

New member
Kahvaltıya Şipşak Hoş Yumuşak Krepler Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet yumurta
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
Pişirmek için

  • Tereyağı yahut sıvı yağ
Kahvaltıya Şipşak Hoş Yumuşak Krepler Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Krepimizi hazırlamak için un ve sütü hiç topak kalmayana kadar çırpın.
  2. Kek hamurundan daha akıcı bir hamur elde edin.
  3. Teflon tava ya bir çay kaşığı kadar tereyağı yahut sıvı yağ koyup fırça ile yayın.
  4. Kızgın tavaya bir kepçe krep hamurundan dökün sağa sola yayın inceltin.
  5. Her iki tarafını çevirerek yavaşça kızarana kadar orta ateşte pişirin.
  6. Tüm harcımızı bitene kadar birebir sürece devam edin. Vee afiyetle yiyin. ( bu hamurdan ben tam 10 tane çıkardım ister çikolatayla isterseniz peynirle tüketebilir siniz ).
Kahvaltıya Şipşak Lezzetli Yumuşak Krepler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst