Kahvaltılık Börek

Felaket

New member
Kahvaltılık Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • Milföy hamuru
  • Kaşar
  • Sıvı yağ
Kahvaltılık Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavaya az sıvı yağ dökelim, yağ kızdıktan daha sonra milföyümüzü büsbütün atalım (İkiye bölmeden de atabilirsiniz fotoğrafta piştiği için ikiye böldüm ancak yeniden de siz bilirsiniz)
  2. Milföyümüzü kızardıktan daha sonra içine kaşar koyalım ve az daha kızartalım.
  3. Piştikten daha sonra servis yapabilirsiniz afiyet olsun ????
  4. Not: İsteyen iç materyale istediği şeyi koyabilir.
Kahvaltılık Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst