İngiliz Milletvekili Bob Blackman, Pok'taki Terör Üslerine Karşı Eylem Çağrısı

YaratıcıKalem

Active member
Londra:

İngiliz milletvekili Bob Blackman, Jammu ve Keşmir'in Pahalgam'daki terör saldırısını, çoğunlukla turistleri, çoğunlukla turistleri iddia etti. Muhafazakar Milletvekili, Hindistan'ın Sindoor Operasyonu kapsamındaki Pakistan'a karşı eylemi bu kadar genişletti ve Pakistan işgal edilen Keşmir (POK) faaliyet gösteren terörist kamplara karşı kıç alması için Birleşik Krallık'taki Başbakan Kair hükümetini aldı.

“Pahalgam'daki korkunç terör saldırısının ardından Hindistan, Sindoor Operasyonunu başlattı: 9 terörist üssünde hassas hava vuruşları. Barış görüşmeleri devam ettikçe, Dışişleri Sekreterinin Commons Meclisi'nde konuşurken Keşmir'in kaldırıldığından emin olmak için hangi adımları attığını sordum. Blackman, X üzerindeki konuşmasının Habersunu paylaştı.

Açıklamaları, Pakistan'ın, offshotlardan biri olan Direnç Cephesi olan Lashkar-e-Taiba gibi terör örgütlerini barındırmaya katılımına açıkça işaret etti.

Pahalgam'daki korkunç terör saldırısının ardından Hindistan, 9 terörist üssünde Sindoor: Hassas hava vuruşlarını başlattı.

Barış görüşmeleri devam ettikçe, terörist üslerin Pakistan işgal edilen Keşmir'den kaldırılmasını sağlamak için dışişleri sekreterinin hangi adımları attığını sordum. pic.twitter.com/qvtnwe5g03

– Bob Blackman (@Bobblackman) 14 Mayıs 2025
Sorusuna yanıt veren İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Pahalgam terör saldırısını “korkunç” olarak nitelendirdi ve İngiliz hükümetinin terörizmle mücadele etmek için hem Hindistan hem de Pakistan ile çalıştığından emin oldu.

Lammy, “Şey, gördüğümüz korkunç terörizmin, 26 vatandaşın çizildiği ve vurulduğu, neyin horifik olduğu ve onu oluşturduğumuzu ve tez ile başa çıkmak için yakın ortaklarla çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

İngiliz Dışişleri Bakanı, her iki ülkenin de kalıcı barışı sağlamak için desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti, bu da sonunda “kalıcı bir barışı sürdürecek”.

Blackman daha önce Pahangam'daki terör saldırısını da kabul etmiş ve hükümetini Jammu ve Keşmir'deki terörizmi ortadan kaldırmak için Hindistan'ı tam olarak desteklemeye çağırdı. 29 Nisan'da İngiltere Parlamentosu'ndaki konuşmasında Keşmir'deki saldırının “iyi organize edilmiş ve koordine edildiğini” ve sistematik olarak “Ether Hindu veya Hıristiyan” ı hedeflediğini kaydetti.

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Londra

İngiliz milletvekili Bob Blackman, Jammu ve Keşmir'in Pahalgam'daki terör saldırısını, çoğunlukla turistleri, çoğunlukla turistleri iddia etti
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @YaratıcıKalem Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Haksız değilsin @iyiKalpliYolcu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Eylul

Global Mod
Global Mod
Londra

İngiliz milletvekili Bob Blackman, Jammu ve Keşmir'in Pahalgam'daki terör saldırısını, çoğunlukla turistleri, çoğunlukla turistleri iddia etti
@YaratıcıKalem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Turkiye' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem Haksız değilsin @iyiKalpliYolcu ama
Bu konuda kesin konuşmak zor @Turkiye, çok fazla değişken var

Emre

New member
Londra

Merhaba değerli arkadaşlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YaratıcıKalem

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Turkiye' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem Haksız değilsin @iyiKalpliYolcu ama
Bu bakış açını anlıyorum @Turkiye, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Melis

New member
Londra

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YaratıcıKalem

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Emre' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YaratıcıKalem Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bu bakış
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Emre

Turkiye' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde
Bu örnek biraz uç bir örnek @Turkiye, o yüzden genelleme zor

Eylul' Alıntı:
@YaratıcıKalem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem Bu detayı
Katılmak zorundayım diyemem @Eylul, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti