Hollywood oyuncusu Michael Sheen 900 kişi için 1 milyon doların üzerinde borç yazıyor: Rapor

YaratıcıKalem

Active member
Hollywood oyuncusu Michael Sheen, 100.000 pound (129.000 $) kendisi kullanarak 900 kişi için 1 milyon lira (1.29 milyon $) borç yazdı. İyi Omens, Alacakaranlık ve çok kraliyet skandalı rolleriyle tanınan Galli aktör, Güney Galler'deki insanlara yardımcı olmak için borç edinme projesini başlattı. Bu hayırsever çaba, önümüzdeki hafta İngiltere'de yayınlanacak olan Michael Sheen'in Gizli Milyon Pound Hediye başlıklı yaklaşan bir Kanal 4 belgeselinde belgelenmiştir.

Buna göre BBCÖnümüzdeki hafta hava nedeniyle Michael Sheen'in gizli milyon pound hediye adı verilen yeni bir Kanal 4 şovunda belgelendi – Port Talbot'un Güney Galler'deki geleneksel çelik üretiminin sonunu işaretleyen son patlama fırınının kapatılmasından beş ay sonra. Gösteri, bazı bankacılık ve finans şirketlerinin toplumun en savunmasızlarından nasıl kazanç sağladığını ortaya koymayı amaçlıyor.

Sheen, “atmak” için 100.000 pound (129.000 $) olmadığını ve bu nedenle projenin “etkili” olmasını istediğini söyledi. İlk şüphelere rağmen, bir Port Talbot Cafe'de bir kadınla karşılaşmak “Gözyaşları içinde çelik işçileri” hikayesini paylaştı.

“Her zaman sistemin adaletsizliğini ortaya çıkarmak için büyük bir şey yapmak istedim,” dedi Good Omens oyuncusu belgeselin teaser'ında. “İnsanların zorlu bir yaşamaya yardım edip edemeyeceğimi görmek istiyorum ve aynı zamanda insanların dikkatini çeken bir şey yapmak istiyorum.”

Sosyal medyada Michael, cömertliği için bir 'sınıf eylemi' selamladı, Metro.

'Platformunu çok iyi kullanarak insanlara yardım etmek ve nezaket ve farkındalık yaymak için yorulmadan çalışan bu adam tarafından gerçekten taşındı. O gerçek bir ilham kaynağı. 'Yazdı x user @suzyq4271.

“ Bu dünya için çok iyi. Onun nezaketi, empatisi, adaletin tırpanı, bir şeyleri düzeltme arzusu, kesinlikle başka bir dünyadan şeyler gibi görünüyor '' dedi @Miss_romy88.

'Ne kanlı bir kahraman,' başladı @RabbleChorus şöyle ekledi: 'İngiltere'nin tüm multi milyonerlerinin ve milyarderlerin şimdi hızlandığını görmek güzel olurdu.'

@Rosydarling66, 'Parasını tam anlamıyla ağzının olduğu yere koyan kanlı inanılmaz adam' diye ekledi.