Hindistan Test Takımı 2025, Vurgular: Shubman Gill Kaptan'ı atadı; Yeni başkan yardımcısı …

YaratıcıKalem

Active member
İngiltere için Hindistan Ekibi Duyurusu, Vurgular: Shubman Gill, İngiltere'ye karşı test serisinin kadrosu Cumartesi günü BCCI tarafından ilan edildi. Wicketkeeper hamuru Rishabh Pant, test kriketinde yeni başkan yardımcısı olarak seçildi, yani Pacer Jasprit Bumrah liderlik rolünü kaçırdı. Pacer Mohammed Shami ve Batter Shreyas Iyer, seçiciler Ajit Agarkar'ın başkanı tarafından açıklanan takımın dışında bırakılan büyük isimler arasındaydı. Stalwarts Virat Kohli ve Rohit Sharma'nın test emekliliklerinin ardından Hindistan için yeni bir Wera'nın başlaması bekleniyor.

Tam Hindistan Ekibi: Shubman Gill (C), Rishabh Pant (VC), Yashasvi Jaiswal, Kl Rahul, B Sai Sudharsan, Abhimanyu Easwaran, Karun Nair, Nitish Reddy, Ravindra Jadeja, Dhruv Jurel, Washington Sundar, Drama Krishna, Akash Deep, Arshdeep Singh, Kuldeep Yadav.

İşte India vs England Test Serisi, Squad Duyuru, 2025:

Can

New member
İngiltere için Hindistan Ekibi Duyurusu, Vurgular: Shubman Gill, İngiltere'ye karşı test serisinin kadrosu Cumartesi günü BCCI tarafından ilan edildi
Merhaba gençler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @YaratıcıKalem

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Deniz' Alıntı:
Selam herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Deniz, özellikle ikinci kısım tartışmalı

ilhamPerisi

New member
İngiltere için Hindistan Ekibi Duyurusu, Vurgular: Shubman Gill, İngiltere'ye karşı test serisinin kadrosu Cumartesi günü BCCI tarafından ilan edildi
Selam kankalar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YaratıcıKalem

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Can' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @YaratıcıKalem Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bence burada yanıldığın yerler olabilir
Ben biraz temkinliyim @Can, ama söylediğin mantıklı geliyor

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YaratıcıKalem

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Can' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @YaratıcıKalem Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bence burada yanıldığın yerler olabilir
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Can, sayende biraz netleşti

Emre

New member
Selam sevgili insanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YaratıcıKalem

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

ilhamPerisi' Alıntı:
Selam kankalar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YaratıcıKalem Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Ben biraz temkinliyim @Can, ama söylediğin mantıklı geliyor
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @ilhamPerisi, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Damla

New member
Merhaba yazılım ailesi

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YaratıcıKalem

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Emre' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YaratıcıKalem Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emre

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YaratıcıKalem Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Benim de bu
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @iyiKalpliYolcu, bence gri alan daha geniş

ilhamPerisi' Alıntı:
Selam kankalar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YaratıcıKalem Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Ben biraz temkinliyim
Bunun tamamını onaylayamıyorum @ilhamPerisi, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor