Hindistan Pakistan Haberleri Canlı | Hindistan Pakistan Ateşkes Canlı Güncellemeler: Center, Hint Havaalanlarında faaliyet gösteren Türk firmasının gü

YaratıcıKalem

Active member
Pencap'ın Ferozepur Bölgesi'ndeki Hindistan-Pakistan sınırı boyunca yer alan köylerde yaşam normale dönüyor, köylüler iki ülke arasındaki gerilimleri takip etmek için geride kalmışlardı.

İki komşu ülke 10 Mayıs'ta askeri işlemleri durdurmak için bir anlaşmaya vardıktan sonra, sınır köyleri sakinleri geri dönmeye başlıyor.

Uluslararası sınırdan bir taş atışına yerleştirilen Jallo Ke Village'den Malkeet Singh, “İnsanlar geri geliyor ve adım adım normale dönüyor gibi hissediyor.” Dedi. Çatışmanın gergin günleri üzerinde düşünerek, “İlk birkaç gün terleyiciydi. Geceleri garip sesler duyduk ve bilinmeyen korkusu hepimizi uyanık tuttu. Ama yavaşça işler yerleşmeye başlıyor.”

Gatti Rajoke, Teniwala, Kalluwala, Nayi Gatti Rajoke, Jallo ve Rahime Ke Gatti dahil olmak üzere sınır köylerinin birkaç sakinleri, iki ülke arasında daha güvenli yerlere gitmişti.

Nayi Gatti Rajoke'den Tara Singh (40) her şeyi geride bırakmanın acı verici gerçekliği hakkında konuştu.

“Gerilimler yükseldikten sonra, insanların çoğu gitti. Kolay değildi. Bazıları eşyalarını güvenliğe getirmek için binlerce rupi harcadı.” Dedi.

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Pencap'ın Ferozepur Bölgesi'ndeki Hindistan-Pakistan sınırı boyunca yer alan köylerde yaşam normale dönüyor, köylüler iki ülke arasındaki gerilimleri takip
Selam takip edenler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Eylul

Global Mod
Global Mod
Pencap'ın Ferozepur Bölgesi'ndeki Hindistan-Pakistan sınırı boyunca yer alan köylerde yaşam normale dönüyor, köylüler iki ülke arasındaki gerilimleri takip
Selam üstatlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YaratıcıKalem

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Selam takip edenler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Burada altını çizdiğin nokta kritik @iyiKalpliYolcu, çoğu kişi bunu atlıyor

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YaratıcıKalem

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Selam takip edenler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Bazı yerlerde haklısın @iyiKalpliYolcu, ama bütünüyle katılamıyorum

ilhamPerisi

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YaratıcıKalem

Eylul' Alıntı:
Selam üstatlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YaratıcıKalem Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem Burada altını
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Eylul

Melis

New member
Merhaba soru sahipleri

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

ilhamPerisi' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YaratıcıKalem Genel olarak iyi anlatmışsın ama
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @ilhamPerisi

Damla

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @iyiKalpliYolcu, çok genel kalmış

Deniz

New member
Merhaba koca ekip

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Damla' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @iyiKalpliYolcu, çok genel kalmış
Ben burada biraz daha karamsarım @Damla, ama geliştirilir

Can

New member
Selam bilgi avcıları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @YaratıcıKalem

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Damla' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @iyiKalpliYolcu, çok genel kalmış
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Damla, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emre

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Can' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @YaratıcıKalem Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Damla, özellikle
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Can, gözüm üzerinde