“Garajda Ferrari’ye sahip olmak gibi”

Hasan

New member
Liverpool, geriye düştüğü Southampton deplasmanından 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk yarışına devam ederken, Klopp’tan oyuncularına tebrik geldi.
Cumartesi günü FA Cup’ı kazanan birinci 11’den dokuz değişiklik yaparak maça çıkan Jurgen Klopp, yedek oyuncuları için “Performanstan hayli mutluyum, çok dokunaklı. Bu çocuklar, garajda Ferrari’ye sahip olmak gibi” tabirlerini kullandı.
Takumi Minamino ve Joel Matip’in golleriyle şampiyonluk yarışına tutunan Liverpool’da Alman teknik adam, “Bu sene olan her şey bu grup yardımıyla… fevkaladeler ve bunu bir defa daha gösterdiler. 9 değişiklik işe yaramasaydı benim sorumluluğum olacaktı. Fakat artık bu galibiyet büsbütün bu grubun yardımıyla.” diye konuştu.
“ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA HER ŞEY OLABİLİR”
İngiltere Premier Ligi’nde 1 puan önündeki Manchester City ile girdikleri şampiyonluk yarışına da değinen Jurgen Klopp “Eğer City’nin yerinde olsaydım kendimi şampiyon üzere hissetmezdim.” dedi.
Steven Gerrard’ın çalıştırdığı Aston Villa ile karşılaşacak olan City’yi kıymetlendiren Jurgen Klopp “Bence bu maçı kazanacaklar. Lakin bu futbol, her şey olabilir. Biz evvel Wolverhampton ile oynayacağımız kendi maçımızı kazanmalıyız. Her şey mümkün. Asla vazgeçmedik, deneyeceğiz. Bu bizim son iç saha maçımız. Atmosfer olağanüstü olacak ve bunu kullanmaya çalışacağız.” tabirlerini kullandı.
Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler
 
Üst