Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide

Felaket

New member
Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kg. fırından ekmek hamuru
  • 3 kibrit kutusu büyüklüğünde rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2,5-3 yemek kaşığı toz şeker
Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ekmek hamurunu ikiye bölün ve elinizde incelterek pide büyüklüğünde açın.
  2. İçine rendelediğiniz kasar peynirini ve daha sonrasında toz şekerini serpin.
  3. Kenarlarını kıvırın ve dilerseniz kenarlarını sıvı yağ ya da su ile yağlayın.
  4. Ben yağ yahut su kullanmadım. Kızarmasını isterseniz bunu yapın.
  5. 200 derece fanlı ayarlı fırında altı üstü kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst