Fenerbahçe’nin yeni transferi Oosterwolde: Teklifi duyduğumda şok oldum

MizahSarrafi

Active member
Oosterwolde’nin açıklamaları şöyleki;

‘Burada olduğum için epeyce memnunum. Türkiye’nin en büyük topluluğuna geldim. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü buraya geldikten daha sonra da görmüş oldum. Taraftar, bu topluluk için epey büyük bir kuvvet.’

‘Parma’dan epey daha büyük bir topluluğa geldim. Baskı olacak. Fizikî ve mental olarak hazırım. Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’ye dayanak olmaya geldim.’

‘Şu anda Fenerbahçe’deyim. Umarım buradaki performansımdan daha sonra Hollanda Ulusal Ekibi’ne çağrılırım. Jorge Jesus’tan epeyce fazla şey öğreneceğime kuşkum yok. Kendimi göstermek istiyorum. Hayalim Premier Lig’e gitmek ve Hollanda Ulusal Kadrosu’nda oynamak.’

‘Buraya gelmedilk evvel menajerim ve ailem ile görüştüm benim için en yeterli kadronun Fenerbahçe olduğu sonucuna vardık. Fenerbahçe’de daha evvel fazlaca kıymetli Hollandalı oyuncular oldu lakin Van Hooijdonk, Kuyt üzere isimlerle bir görüşmem olmadı.’

‘Gelmedilk evvel Ferdi’yle de bir görüşmem olmadı. O da yıllardır burada ve kusursuz işler yapıyor.’

‘Çok süratli bir savunma oyuncusuyum. Ofansif de bir oyuncuyum hem de. Asist ve gollerimden bunu nazaranbilirsiniz. İki manada da düzgünüm.’

‘Fenerbahçe’den birinci teklifi duyduğumda şok olmuştum. bu biçimde bir teklif beklemiyordum.’