Elon Musk'un Dengeleme Yasası viral oluyor, İnternet onu HIMLFE olduğu için övüyor

YaratıcıKalem

Active member
Tesla CEO'su Elon Musk'un parmak ucunda bir çatal ve iki kaşık dengeleme girişimi ve onu viral hale getirdi. Musk'un Dengeleme Yasası'nın Habernunun ABD Başkanı Donald Trump'ın konukların koltuk başına 1 milyon dolar ödediği özel Mar-A-Lago mum ışığı yemeğinden olduğu bildiriliyor. Videolardan birinde, Musk çatal bıçak takımı dengelemeye odaklanırken Trump biraz daha uzakta oturuyor.

Bir kullanıcı Haberyu Musk'ın X (eski adıyla Twitter) 'da paylaştı ve ona “Peak Genius ve Akşam Yemeği Eğlence” olarak adlandırdı. Musk, Haberyu açıklayan bir yorumla cevap verdi: “Bir çatal ve parmaklarımın ucunda dengeli iki kaşık.”

Parmağımın ucunda bir çatal ve iki kaşık dengeli

– Elon Musk (@Elonmusk) 22 Mart 2025
Kullanıcı hızlı bir şekilde, “Vay canına, o akşam yemeğinde çatal ve kaşık sayısını denetlemeye başladığınızı duydum.”

X kullanıcısı “neredeyse hiç kimsenin yapamayacağı” hilesini açıkladı. Buna “yerçekimi” meydan okuyan bir eylem olarak adlandırdılar ve “Bu hilenin benzersizliği, Elon Musk'un el yaprağını ve sağını hareket ettirmesidir, diğer hilelerde, kaşık ve çatalın sabit, bir toth pick veya ematy cam kabı tarafından tutulan masa üzerine yerleştirildiği.

Elon'un bir uzaylı olduğuna dair kanıt
👽
pic.twitter.com/umubsb8esj

– LilhumansBigImpact (@BigImpactThumans) 22 Mart 2025
X kullanıcısına “Elon'un bir uzaylı olduğuna dair kanıt” dedi.

Geçen yıl Kasım ayında Musk, X profilinin MÖ 3000 doğrulandığını paylaştıklarında bir X kullanıcısına mizahi bir şekilde cevap verdi ve “Ben bir zaman-trave vampir uzaylıyım!” Görünüşü hakkında şaka yaparken, “5000 yaşında olmama rağmen, sanırım çok daha genç görünüyorum.”

Bakın, bu zaman yolculuğu yapan bir vampir uzaylı olduğumu kanıtlıyor!

5000 yaşında olmama rağmen, sanırım çok daha genç görünüyorum. https://t.co/qngqjabap9

– Elon Musk (@Elonmusk) 24 Kasım 2024

Bu, kullanıcılar arasında küçük bir sohbete yol açtı. Bir X kullanıcısı, “Onunla ilgili sevdiğim şeylerden biri, her zaman onun gibi olması. Çoğu insanın yaptığı gibi” taklit etmiyor “.” Dedi.

Musk'a uzaylı diyen kullanıcı şöyle cevap verdi: “Katılıyorum! Onun hakkında hayran olduğum şeylerden biri.”

Bazı kullanıcılar dengeleme eylemini eğlenceli ve övgü olarak nitelendirirken, diğerleri yardım edemedi, ancak bir Loudh için çeşitli açıklamaları paylaştı.

“Bu, meraklı, bilimsel zihnini eğlenceli bir fizik ve el becerisi ile sergiliyor,” diye yazdı bir X kullanıcısı.

Bu, meraklı, bilimsel zihnini eğlenceli bir fizik ve el becerisi ile sergiliyor
🤩

– Aurora Sky (@skythelimit4545) 22 Mart 2025
Başka bir kullanıcı ekledi: “Elon'un gittiği her yere, anın tadını çıkarmanın bir yolunu arıyor!”

Elon'un gittiği her yerde, anın tadını çıkarmanın bir yolunu arıyor!

– Nancy Silver (@AnancySilver) 23 Mart 2025

“Burada iyi denge uygulaması.”

Burada iyi denge uygulaması.

– Rick (@cloakandmagnum) 22 Mart 2025
Viral Haberda, gizli servislerden olduğu söylenen bir adam arkada duruyor, harekete düz bir yüzle bakıyor. Bir kullanıcı, “Gizli Servis adamı muhtemelen düşünüyor” dedi. “Ve dürüst olmak gerekirse … yapmadı.”

Gizli servis adamı muhtemelen düşünüyor,
“Bu bok için kaydolmadım.”
😂

Ve dürüst olmak gerekirse… yapmadı. pic.twitter.com/u0ipbxbr6q

– Chris D. Jackson (@chrisdjackson) 23 Mart 2025

Başka bir X kullanıcısı Musk'un mevcut şirketin “sıkıldığını” önerdi ve bunu eğlendirmek için bunu yaptı.

“Bunu tamamen anlıyorum. Ben de gurur duymuyorum çünkü ben de bunu yapıyorum. Bu ahbap cehennemden sıkılıyor ama orada olmak zorunda.