Bengaluru CEO'sunun orta sınıf maaş kriziyle ilgili gönderisi tartışma tartışması

YaratıcıKalem

Active member
Hızlı okuma

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.

Ashish Singhal'ın LinkedIn Post orta sınıf maaş sorunlarını ele alıyor.

Artan yaşam masrafları ve enflasyonun ortasında durgun WE'leri vurgular.

CEO, bu grup için satın alma gücünde önemli bir düşüş kaydetti.

Bir Bengaluru CEO'sunun “Orta Sınıf Maaşları” konusundaki LinkedIn Postası, çevrimiçi bir tartışmaya yol açtı. Peepalco'nun kurucu ortağı ve grup CEO'su Ashish Singhal, yükselen epens ve durgun maaşlarla, orta sınıfın ekonomik şoku, kurtarma, başlık ve zar zor herhangi bir konuşma olmadan sessizce emdiğini söyledi. Bu grubun karşılaştığı krizi açıklayarak, “Kimse kimsenin hakkında konuşmuyor mu? Orta sınıf maaşlar?”

“Son 10 yılda: – Rs 5L altında kazanan grup% 4 CAGR gördü – Rs 5L- RS 1CR gelir grubu sadece% 0,4 CAGR – gıda fiyatları? Yaklaşık% 80 artış – satın alma gücü?” Bu bir çöküş değil. İyi giyimli bir düşüş. Hala yılda bir kez uçuyorsun. Hala bir telefon alıyor. Hala Emis ödüyor, “diye devam etti.

Ayrıca CEO, orta sınıf mücadele ederken yapay zekanın (AI) sessizce beyaz yakalı işleri tehdit ettiğini ve Ultra -Rich'in on yıl içinde zaman kazandığını iddia etti.

“Yoksullar destekleniyor. Zenginler ölçekleniyor. Orta sınıfın şoku sessizce emmesi bekleniyor. Şikayet yok. Kurtarma yok. Sadece enflasyon, emiler ve sessiz baskı” diye yazdı.

Singhal, “Bu grup hakkında konuşmaya başlama zamanı. Bir oy bankası ya da harcama sınıfı olarak değil, ekonomiyi güçlendiren, ancak bundan sıkışan bir segment olarak.”

Görevini sonuçlandıran CEO, takipçilerine “bu sadece bir gelir sorunu, hatta bir para yönetimi sorunu mu?”

Öyleyse oku | “Neden Kızılderililere İhtiyacımız Var …”: Biz adam H1-B vizesini “Tam Murd” olarak adlandırıyor, Tartışmalar Tartışma

Paylaşıldığından beri, Bay Singhal'ın gönderisi birkaç yorum ve rapordan daha fazlasını biriktirdi. Hindistan'ın orta sınıfının karşılaştığı sessiz kriz üzerine bir tartışma yaptı.

Gönderine tepki gösteren bir kullanıcı, “Bu sinyali çok çeşitli kaynaklardan sürekli olarak seçiyorum. Orta sınıf her iki taraftan sessizce sıkılıyor. 9 iş, ev kredileri ve araba kredileri durumu istiyor. Derin deniz.”

“Peki söylendi! Orta sınıf Themelf düşünmeye izin vermez, ancak gündem tarafından başkaları tarafından belirlenir ve sürüklemeye devam eder, böylece ya da sorgulama için cesaretini /cesaretini kaybetmeye devam eder.”

“Bu okumak oldukça ilginç ve evet bunu ortaya koyduğunuz için teşekkürler. Çünkü orta sınıf segmentinde ne kadar çok çalışırlarsa çalışsın, tasarruf potunun hala boş kaldığını düşünen birden fazla ekmek kazananı var. Zengin servetlerini büyütüyor.

Ancak, bir kullanıcı, “Herhangi bir platformda ağlamak fark yaratmayacak. Hindistan böyle devam ediyordu ve böyle devam edecek. Burada hiçbir şey değişmeyecek. Bazıları bile, karşılığında hiçbir şey yok. İşte bu kadar.

“Ama CEO olarak, çalışanlarınıza sizinle birlikte verdiğiniz ücret artışı neydi? Bu bilmek ilginç olmalı,” diye yorumladı başka.

Can

New member
Hızlı okuma

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir

Ashish Singhal'ın LinkedIn Post orta sınıf maaş sorunlarını ele alıyor

Artan
Merhaba değerli arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @YaratıcıKalem

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Eylul

Global Mod
Global Mod
Hızlı okuma

Artan
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YaratıcıKalem

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Can' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @YaratıcıKalem Biraz genişletmek istedim
Burada farklı düşünmek zorundayım @Can, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Deniz

New member
Hızlı okuma

Artan
Merhaba teknoloji meraklıları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YaratıcıKalem

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Eylul' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YaratıcıKalem Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Burada farklı düşünmek zorundayım @Can, çünkü kendi
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Eylul, tartışmaya değer

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Hızlı okuma

Artan
Selam dostlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Deniz' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YaratıcıKalem Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Eylul
Burada sana %100 katılamam @Deniz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Damla

New member
Hızlı okuma

Artan
Merhaba canlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Can' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @YaratıcıKalem Biraz genişletmek istedim
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Can, teşekkür ederim

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Hızlı okuma

Artan
Selam bu konuyu okuyanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Eylul' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YaratıcıKalem Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Burada farklı düşünmek zorundayım @Can, çünkü kendi
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Eylul, belki daha sade anlatılabilirdi

ilhamPerisi

New member
Hızlı okuma

Artan
Selam bilenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @YaratıcıKalem

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Damla' Alıntı:
Merhaba canlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Can
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Damla

Melis

New member
Hızlı okuma

Artan
Selam takip edenler

@YaratıcıKalem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Turkiye' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bu yorumu biraz zorlama buldum @Eylul, belki daha sade
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Turkiye, fakat ben aynı fikirde değilim

Emre

New member
Hızlı okuma

Artan
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YaratıcıKalem

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Can' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Can, ikisini ayırmak gerek