Azeri Mutfağından Qözdeme

Felaket

New member
Azeri Mutfağından Qözdeme Tanımı İçin Malzemeler

  • İsbanak
  • Tereotu
  • Yeşil soğan
  • Tuz
  • Hamuru üçün
  • 2 kq un
  • Tuz
  • Su
Azeri Mutfağından Qözdeme Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce isbanak ve tereotunu yeşil.
  2. Soğanları kücük küçük doğryoruz.
  3. Hamuru hazırlama qaydası.
  4. daha sonra hamura tuz ve ılıq su may elavə edib yoğryoruz.
  5. Hamur dilemeden kücük bezelere ayryoruz.
  6. Bezelerin üzerini mutfak desmalıyla.
  7. Kapatıb 20 dakika diledryoruz.
  8. daha sonra dilemiş olan hamuru oklava yardımı ilə yayıyoruz.
  9. Doğradığımız yeşilikleri icerisine serpib.
  10. daha sonra kapatıb odunla yandırdınız sacda bişryoruz.
  11. Anemin tarlasıdan topladığım yeşiliklerle.
  12. Qözdeme bişirdim.
  13. Azeri mutfağından qözdeme.
  14. Afiyet olsun.
Azeri Mutfağından Qözdeme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst