“Avustralyalılar Artık Kötü Değil”: Virat Kohli’nin 3. ODI Öncesinde Büyük Yorumu

Virat Kohli, Hindistan kriket takımında© AFP


Hindistan ve Avustralya arasındaki kriket sahasındaki rekabet her zaman oldukça sert olmuştur, ancak yıldız vurucu Virat Kohli, Hindistan Premier Ligi (IPL) sayesinde oyuncuların davranışlarının zamanla daha iyi hale geldiğine inanıyor. Güney Afrika efsanesi ve eski Royal Challengers Bangalore takım arkadaşı AB De Villiers ile yakın zamanda yaptığı bir sohbette Kohli, iki taraf arasındaki rekabet gücünün hala oldukça yüksek olduğunu ancak oyuncuların birlikte geçirdikleri zaman sayesinde kızağın ‘kötü’ olmadığını söyledi. çeşitli IPL ekiplerinin bir parçası olarak birbirlerine.

“IPL epey şeyi değiştirdi. Kriket hala rekabetçi ama sözlü ve kızak artık iğrenç değil. Karşılıklı saygı ve hayranlık oyunu haline geldi. Yine de aynı açlığa sahip olduklarını söyleyebilirsin.” Kohli, podcast’te eski RCB takım arkadaşıyla söyledi.

“Çok yoğun olan şeyler ve takımlar arasında gerginlik yaratan şeyler önemli ölçüde azaldı, bu yıl deneyimlediğim şey buydu ama rekabet gücü değil.”

İki takım arasında yakın zamanda tamamlanan test serisi sırasında gerilim yüksekti ancak Kohli, rekabetin kesinlikle kriket sahasıyla sınırlı olacağını açıkça belirtti.

“Bence ileriye doğru güzel bir şey, ilerici ve Dünya Kupası gibi turnuvalarda tansiyon yükselirse bunu zaten görüyorsunuz. Bu yüzden oyuncular arasında dostluk olması güzel” dedi.

Yıldız vurucu, “Kötülükle değil, rekabetçi olmak eğlencelidir,” diye bitirdi sözlerini.


Bu yazıda bahsedilen konular
 
Üst