YaratıcıKalem
Active member
Hindistan ve Pakistan Cumartesi günü 2023 Kriket Dünya Kupası maçında karşı karşıya gelirken Shoaib Akhtar’ın paylaşımı sosyal medyada bir dizi tepkiyi tetikledi. Akhtar, gönderide Sachin Tendulkar’ı reddettiği bir fotoğraf yayınlayarak kriketçiler ve taraftarlardan çok sayıda tepki aldı. Hindistan, Dünya Kupası karşılaşmasında Pakistan’ı kapsamlı bir şekilde mağlup ettikten sonra Akhtar, X’te (eski adıyla Twitter) ciddi şekilde trollendi. Tendulkar bile eski Pakistanlı hız oyuncusuyla dalga geçmekten kendini alamadı. Şimdi Akhtar da Sachin’in gönderisine yanıt verdi.
Akhtar’ın “Kal agar asa kuch kerna hai, toh #ThandRakh” yazısı Sachin de dahil olmak üzere birçok Hintli kriketçinin tepkisini tetikledi.
Hindistan’ın maçta Pakistan’ı 7 kaleyle mağlup etmesinden sonra Tendulkar şu cevabı verdi: “Arkadaşım, aap ka tavsiyesi takip et kiya aur sab kuch billlkoool THANDA rakha….”
Rawalpindi Ekspresi de Sachin’in gönderisine yanıt vermek için X’e gitti.
Akhtar, “Dostum sen, oyunu süsleyen tüm zamanların en iyi oyuncusu ve oyunun en büyük elçisisin. Dostça şakalaşmamız bunu kesinlikle değiştirmiyor,” diye yazdı Akhtar.
Acı mağlubiyete rağmen Pakistan takım direktörü Mickey Arthur, Dünya Kupası finalinde Hindistan ile karşılaşacağından umutlu.
Maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: “Bu Hint takımı çok ama çok iyi bir kriket takımı. Bence Rahul ve Rohit tarafından çok iyi yönetiliyorlar. Bence iyi görünüyorlar. Bence her şeye sahipler.” üsler ele alındı ve onlarla finalde tekrar karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”
Bu makalede bahsedilen konular
Akhtar’ın “Kal agar asa kuch kerna hai, toh #ThandRakh” yazısı Sachin de dahil olmak üzere birçok Hintli kriketçinin tepkisini tetikledi.
Hindistan’ın maçta Pakistan’ı 7 kaleyle mağlup etmesinden sonra Tendulkar şu cevabı verdi: “Arkadaşım, aap ka tavsiyesi takip et kiya aur sab kuch billlkoool THANDA rakha….”
Rawalpindi Ekspresi de Sachin’in gönderisine yanıt vermek için X’e gitti.
Akhtar, “Dostum sen, oyunu süsleyen tüm zamanların en iyi oyuncusu ve oyunun en büyük elçisisin. Dostça şakalaşmamız bunu kesinlikle değiştirmiyor,” diye yazdı Akhtar.
Pakistanlı oyuncular, Hindistan’ın çok yönlü kolektif gösterisine karşı çaresiz görünüyordu, çünkü vurucular toplam 191’in altında bir sayıya yenik düştüler. Hindistan’ın, toplamı elden geçirirken yedeklenecek yaklaşık 20 over’ı vardı, kaptan Rohit Sharma, sopayla hücuma liderlik ederken, beğeniler Shreyas Iyer, Virat Kohli, KL Rahul da önemli roller oynadı.Dostum, sen tüm zamanların oyunu süsleyen en büyük oyuncusu ve onun en büyük elçisisin.
Dostça şakalaşmamız bunu kesinlikle değiştirmiyor. https://t.co/yyWuYhbby8
— Shoaib Akhtar (@shoaib100mph) 14 Ekim 2023
Acı mağlubiyete rağmen Pakistan takım direktörü Mickey Arthur, Dünya Kupası finalinde Hindistan ile karşılaşacağından umutlu.
Maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: “Bu Hint takımı çok ama çok iyi bir kriket takımı. Bence Rahul ve Rohit tarafından çok iyi yönetiliyorlar. Bence iyi görünüyorlar. Bence her şeye sahipler.” üsler ele alındı ve onlarla finalde tekrar karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”
Bu makalede bahsedilen konular