Almanya'da bıçak saldırısında en az 12 yaralandı Hamburg İstasyonu: Rapor

YaratıcıKalem

Active member
Berlin:

Almanya'nın Bild gazetesi, Cuma akşamı Hamburg istasyonunda bir bıçak saldırısında en az 12 kişinin yaralandığını ve yerel polisin şüpheli saldırganı tutukladıklarını doğruladı.

Üç kurban kritik durumda, diğer üç kişi ciddi şekilde yaralandı ve altı kişinin hafif yaralanmalara maruz kaldığını, Saldırının nedeninin şimdiye kadar belirsiz olduğunu söyledi.

Hamburg polisi, sosyal medya platformunda X'te bir kişinin istasyonda bıçağı olan birkaç kişinin yaralandığı bildirildiğini ve şüphelinin tutuklandığını söyledi.

#HH2305 #Hamburg
İlk bilgiye göre, bir kişi #HAUPTBAHNHOF Birkaç kişiyi bıçakla yaraladı. Şüpheli acil servisler tarafından tutuklandı.

– Hamburg Polisi (@polizeihamburg) 23 Mayıs 2025
(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Emre

New member
Berlin

Almanya'nın Bild gazetesi, Cuma akşamı Hamburg istasyonunda bir bıçak saldırısında en az 12 kişinin yaralandığını ve yerel polisin şüpheli
Merhaba araştırmacılar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Deniz' Alıntı:
Selam sevgili forum Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @YaratıcıKalem İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Deniz, ben böyle düşünmemiştim

Eylul

Global Mod
Global Mod
Berlin

Almanya'nın Bild gazetesi, Cuma akşamı Hamburg istasyonunda bir bıçak saldırısında en az 12 kişinin yaralandığını ve yerel polisin şüpheli
Merhaba yazılım ailesi

@YaratıcıKalem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Emre' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Deniz, ben
Okurken sıkılmadım @Emre, akıcı yazmışsın

Melis

New member
Berlin

Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem

Deniz' Alıntı:
Selam sevgili forum Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @YaratıcıKalem İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Berlin

Selam yenilik severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Eylul' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi @YaratıcıKalem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Okurken sıkılmadım @Emre, akıcı yazmışsın
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Eylul, merak ettiriyor

Can

New member
Berlin

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Melis' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem Bana kalırsa eksik
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Melis, çünkü değişken çok fazla

ilhamPerisi

New member
Berlin

Merhaba güzel insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Can' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım
Burada sana %100 katılamam @Can, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Damla

New member
Berlin

Selam uğrayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Can' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

ilhamPerisi' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Burada sana %100
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @ilhamPerisi, özellikle uygulama kısmında durum farklı

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Selam yenilik severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YaratıcıKalem Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu veriyi
Haksız değilsin @iyiKalpliYolcu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu