Alaçatıspor, birinci yarıyı galibiyetle kapattı

MizahSarrafi

Active member
Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Küme’de çaba eden Alaçatıspor, 2021-2022 döneminin birinci yarısının son maçında Sökespor’u konuk etti.

Coşkulu bir taraftar kümesinin da izlediği şiddetli maçı, Alaçatıspor 1-0 kazanarak, lig liderliği gayretinde savını sürdürdü.

“İkinci yarı maçlarımızı, bir aksilik şayet olmazsa kendi alanımızda oynayacağız”

Maçın akabinde bir kıymetlendirme yapan Alaçatıspor Kulübü Lideri Soner Varhan, “İlk yarıyı, tepeyi zorlayarak tamamlıyoruz. Bir aylık bir aramız var. İkinci yarıya, 30 Ocak Pazar günü, lig başkanı Efeler 09’u konul ederek başlayacağız. Tüm futbolcularımızı ve teknik grubumuzu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Topluluğumuza iyi olsun. İkinci yarı maçlarımızı, bir aksilik şayet olmazsa kendi alanımızda oynayacağız. Birinci yarıda oynadığımız maçlarda bize yardımcı olan, başta Belediye Liderimiz Ekrem Oran olmak üzere, bize alanını açan Çeşme Belediyespor Kulübü Derneği Lideri Hüseyin Gültekin’e epeyce teşekkür ediyoruz. Çeşme stadına ve Çeşme Belediyespor’a vermiş olduğumuz maddi ve manevi ziyanlardan dolayı özür dileriz. 17 Ocak’ta başlayacak transfer periyodunda, teknik heyetimizin vereceği rapora nazaran hareket edeceğiz” diye konuştu.

Taraftara küfürü son verme ricası

Alaçatıspor taraftarına, kadroya verdiği takviyeden dolayı teşekkür eden Kulüp Lideri Varhan, “Taraftarımızdan bir ricamız var; futbolun spor olduğunu unutmayalım. Alaçatıspor’u coşkuyla desteklemeye devam edelim. Ancak küfürü alanımızdan uzak tutalım. Futbolcularımız, sizin tezahüratlarınızdan güç alarak, daha hoş oynayacak, sizlere futbol keyfi yaşatacaklardır. Şayet tezahüratlarınızdan küfürü kaldırırsanız, marşlarınızla, davul zurnayla, alanımızı bayram yerine çevirirseniz, inanın futboldan epey daha fazla keyif alacaksınız” formunda konuştu.

“Liderlik yarışımıza devam ediyoruz”

Alaçatıspor Teknik Yöneticisi Necip Emre Yılmaz da yaptığı değerlendirmede, “İlk yarının fazlaca kıymetli son maçı olan Sökespor maçını kazandığımız için fazlaca memnunum. Taktiksel olarak hayli güzel hazırlandığımızı düşünüyorum. Maçı kazanarak liderlik yarışımıza devam ediyoruz. Çok şiddetli bir birinci yarı oldu. Kümemiz fazlaca güzel gruplara sahip olan bir küme. Her kadro, her grubu yenebilecek durumda.. Bu ligde 20 puan yapmak bizim için epey kıymetliydi. Umarım eksiklerimizi de tamamlayarak hayli düzgün bir devre ortası geçirip, ikinci yarıya önemli bir başlangıç yapabiliriz. Bu ortada oyuncularımızdan Bahtiyar Dolma şanssız bir sakatlık geçirdi. çabucak hemen teşhisi belirli değil. Fakat kolunda önemli bir sorun var. Ona geçmiş olsun diliyorum ve bu galibiyeti Bahtiyar başta olmak üzere uğraştan kaçmayan tüm oyuncularıma armağan ediyorum” diye belirtti.

İHA