26-27-28 Ekim Can Tongo’nun Fanatik İddaa iddiaları

MizahSarrafi

Active member
İddaa oyuncularına rehberlik edecek yorumları Can Tongo hazırladı. Avrupa’da heyecan lig ve kupa maçlarıyla sürerken merak edilen müsabakalar, cazip oranları ve Can Tongo’nun özel tahliliyle bu içerikte yer alıyor. İddaa kuponunuzu hazırlamadan evvel Can Tongo’nun yorumlarına kesinlikle göz atın.

Spezia – Genoa | Gol Var – 1.56

Spezia bu dönem Thiago Motta idaresinde ligde kalmak için büyük efor ortaya koyuyor. Genoa kalesini gole kapamakta epey zorlanan bir grup. İki formsuz grubun maçında karşılıklı goller bekliyorum.

Venezia – Salernitana | 1 – 1.86

Venezia son 4 maçta sırf 1 defa kaybetti. Son maçta deplasmanda kendilerine nazaran daha kaliteli bir takım önünde tutunamadılar ve Sassuolo’ya 3-1 kaybettiler. Bu maçta zayıf rakibi karşısında iç alanda kazanırlar.

Milan – Torino | 1 – 1.47

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde yaşanılan şok hezimet akabinde Bologna önünde 4 golle kazandı. Rakip 9 kişi kalsa da hamle güçlerini gösterdiler. Torino bu dönem inişli çıkışlı. Milan iç alanda kazanır.

Arsenal – Leeds | Gol Var – 1.57

Arsenal’in bu maçta rotasyona gitmesini bekliyorum. Leeds’de de rotasyon bakılırsaceğiz. Alternatif oyuncuların grup savunmasını olumsuz tesirler. KG Var mantıklı.

Chelsea – Southampton | Üst – 1.55

Chelsea hafta sonunda Norwich karşısında eksiklerine karşın 7-0 kazanarak bildiri verdi. Southampton önünde rotasyonlu bir takım oynayacaktır. Her iki kadronun da skora katkı vereceği 2.5 olan gol barajının aşılacağı bir maç olur.

Burnley – Tottenham | İY 0 – 1.93

Burnley açısından Maxwell Cornet’in formu son derece sevindirici. Tottenham bu dönem hayal kırıklığı yaşatıyor. Rotasyonlu takımlar birinci yarı birbirlerine üstünlük sağlayamazlar.

West Ham – Manchester City | Üst – 1.44

West Ham ismine Antonio oynadığı futbolla otoritelerin takdirini kazandı. Manchester City gün geçtikçe hayli daha düzgün oynamaya başladı. Bu müsabaka son derece keyifli geçer. Çok gol izleriz.

Sampdoria – Atalanta | Üst – 1.37

Sampdoria uzun vakittir kazanamıyordu lakin Spezia karşısında moral buldular ve 2-1 kazandılar. Atalanta gol yollarında tesirli lakin savunması dertli. 2.5 üst hoş.

Celta – Sociedad | Alt – 1.61

Celta Vigo bu dönem hayli istikrarsız. Elche ve Sevilla karşısında 1-0 kaybettiler. Sociedad lig başkanı olduğu için denetimli oynayacaktır. Az gollü bir maç bekliyorum. Alternatif olarak Sociedad galibiyeti mantıklı.

Granada – Getafe | Alt – 1.35

Granada bu dönem beklentimin altında kaldı. Getafe için de benzeri şeyler söyleyebiliriz. İki grubun da üretkenlik meseleleri var. Bu müsabakanın ülkü bahsinin 2.5 alt olduğunu düşünüyorum.

Napoli – Bologna | Üst – 1.35

Napoli yoluna kayıpsız ilerliyordu fakat son maçta Roma önünde 1 puana razı oldular. Bu maçta ekstra motivasyonla oynayacaklardır. Napoli’nin üretken atak çizgisi en az 2 gol bulacaktır. Maç 2.5 üst biter.

Levante – Atletico Madrid | 2 – 1.50

Levante son 10 maçta da kazanamadı ve bu maçta ligin en formda takımlarından Atletico Madrid’i ağırlayacaklar. Diego Simeone’nin öğrencileri zorlanmadan kazanır.