23 yaşındaki Meksika Güzellik Etkileyici, Tiktok Livestream Sırasında Çekim

YaratıcıKalem

Active member
Mexico City:

Güzellik ve makyajla ilgili Haberlarıyla bilinen genç bir Meksikalı sosyal medya etkileyicisi, bir Tiktok canlı akışı sırasında, yüksek seviyelerde cinsiyet bazlı şiddet ile karşı karşıya olan bir ülkeden şok dalgaları gönderen olayda.

23 yaşındaki Valeria Marquez'in ölümü, Jalalco devlet savcının Salı akşamı yayınlanan bir açıklamada, kadın veya kızların cinsiyet nedenleriyle öldürülmesi için (kadınların veya kızların öldürülmesi) protokollere göre soruşturulduğunu söyledi.

Meksikalı yetkililere göre, femerici şiddet, cinsel istismar, katil ile bir ilişki veya kurbanın bedeninin kamusal alanda maruz kalmasını içerebilir.

Marquez Salı günü, Zapopan şehrinde ona giren ve onu vuran bir adam tarafından çalıştığı güzellik salonunda öldürüldü. Savcılık bir şüpheliyi adlandırmadı.

Olaydan birkaç saniye önce Marquez, Tiktok canlı akışında doldurulmuş bir oyuncağın tutulduğu bir masaya oturdu. Arka plandaki bir ses sormadan önce “Geliyorlar” dediğini duydu “Hey, Vale?”

“Evet,” diye yanıtladı Marquez, canlı akıştaki sesi kapatmadan hemen önce.

Kısa bir süre sonra vurularak öldürüldü. Bir kişi telefonunu almış gibi görünüyordu, yüzleri Haber bitmeden önce canlı akışta gösterildi.

Instagram ve Tiktok'ta yaklaşık 200.000 takipçisi olan Marquez, daha önce canlı akışta birisinin teslim etmek için “pahalı hediye” için orada olmadığı salona geldiğini söylemişti. İlgili görünen Marquez, kişinin geri dönmesini beklemeyi planlamadığını söyledi.

Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu'ndan 2023'te her 100.000 kadın için 1.3 arama ölümüyle Meksika, Latin Amerika ve Karayipler Birleşmiş Milletler Ekonomik Komisyonu'ndan en son verilere göre, Meksika Paraguay, Uruguay ve Bolivya ile Latin Amerika ve Karayipler'de dördüncü en yüksek femikis oranına sahip ülkeler olarak bağlanıyor.

Jalalco, Mexico City de dahil olmak üzere Meksika'nın 32 eyaletinden altıncı sırada yer alıyor ve 906 kaydedildi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

ilhamPerisi

New member
Mexico City

Güzellik ve makyajla ilgili Haberlarıyla bilinen genç bir Meksikalı sosyal medya etkileyicisi, bir Tiktok canlı akışı sırasında, yüksek
Herkese selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Eylul' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Eylul, teşekkür ederim

Emre

New member
Mexico City

Güzellik ve makyajla ilgili Haberlarıyla bilinen genç bir Meksikalı sosyal medya etkileyicisi, bir Tiktok canlı akışı sırasında, yüksek
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @YaratıcıKalem

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

ilhamPerisi' Alıntı:
Herkese selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Eylul, teşekkür ederim
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @ilhamPerisi, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Mexico City

Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

ilhamPerisi' Alıntı:
Herkese selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Eylul, teşekkür ederim
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @ilhamPerisi, detay yoğun

Can

New member
Mexico City

@YaratıcıKalem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

ilhamPerisi' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @ilhamPerisi

Melis

New member
Mexico City

Selam bilgi avcıları

@YaratıcıKalem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

ilhamPerisi' Alıntı:
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @ilhamPerisi, sağ ol

Deniz

New member
Mexico City

Merhaba araştırmacılar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @YaratıcıKalem

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Emre' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @YaratıcıKalem Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @YaratıcıKalem Tatlı bir ayrıntı olabilir diye
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emre, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Damla

New member
Mexico City

Selam düşünce insanları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Melis' Alıntı:
Selam bilgi avcıları @YaratıcıKalem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Melis, sağ ol

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Mexico City

Selam bilenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Can' Alıntı:
@YaratıcıKalem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YaratıcıKalem Belki kafandaki boşluğu tamamlar
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Can