20 Yaşındaki Kız, Salman Khan ve Zeeshan Siddique'e Ölüm Tehdidi Verdiği İçin Noida'dan Tutuklandı

YaratıcıKalem

Active member
Noida:

Noida'da 20 yaşında bir adam, 12 Ekim'de vurularak öldürülen NCP (Ajit Pawar) lideri Baba Siddique'nin oğlu olan aktör Salman Khan ve MLA Zeeshan Siddiqui'ye yönelik ölüm tehditleri nedeniyle tutuklandı. Mumbai Polisi Gufran Khan'ı ele geçirdi. gözaltına alındı ve onu transit tutukluluğa çıkardı.

Polis kaynaklarına göre, Zeeshan Siddique'in Bandra'daki ofisi Cuma akşamı Salman Khan ve MLA'yı fidye ödemedikleri takdirde ölümle tehdit eden mesajlar aldı. Zeeshan Siddiqui'nin ofisindeki bir personel polise şikayette bulundu ve FIR'a başvuruda bulunuldu. Polis daha sonra tehditlerin arkasındaki kişinin Muhammed Tayyab'ı tespit ederek onu tutukladı.

Daha önce Mumbai Polisi, Jamshedpur'dan 24 yaşındaki sebze satıcısı Shaikh Hussain Shaikh Mausin'i Mumbai trafik polisinin WhatsApp yardım hattına gelen bir tehdit mesajı nedeniyle tutuklamıştı. Tehdit mesajında fidye olarak 5 milyar Rs talep edildi.

Salman Khan daha önce Lawrence Bishnoi çetesinden ölüm tehditleri almıştı. Çetenin şüpheli üyeleri Nisan ayında aktörün Bandra'daki evinin önünde ateş açmıştı. Art arda gelen tehditlerin ardından oyuncunun güvenliği artırıldı.

Bu ayın başlarında, Salman Khan'a yakın olduğu bilinen eski MLA ve NCP (Ajit Pawar) grup lideri Baba Siddique, oğlu Zeeshan'ın Mumbai'deki ofisinin yakınında vurularak öldürüldü. Zeeshan'a yönelik tehdit babasının öldürülmesinden haftalar sonra geldi.
 
Üst