Yuvraj Singh, Gurdaspur'daki Seçimlere Katılacağını İddia Eden Raporlar Üzerine Sessizliğini Bozdu

YaratıcıKalem

Active member
Yuvraj Singh'in dosya fotoğrafı© heyecan

Yuvraj Singh Cuma günü, eski Hint kriket takımı yıldızının Pencap'ın Gurdaspur kentindeki seçimlere katılacağını iddia eden haberleri yalanladı. Yuvraj, yeni milenyumda ortaya çıkan en tanınmış Hintli kriketçilerden biridir. Şık solak vuruşu ve etkili spin üflemesiyle Hindistan'a birçok maç kazandırdı. Onun başarıları, Hint kriket takımının 2007 T20 Dünya Kupası'nı ve 2011 ODI Dünya Kupası'nı kazanmasında çok önemliydi. Bu, onun kriket sahasının ötesine geçen muazzam popülaritesinin artmasına yol açtı.

Yuvraj Singh kriketten emekli olmasına rağmen, hayırsever çalışmalarıyla saha dışında oldukça aktif. Bunu yapmaya devam edeceğini ancak seçimlere katılmayacağını söyledi.

“Basında çıkan haberlerin aksine, Gurdaspur seçimlerine katılmıyorum. Tutkum, çeşitli kapasitelerdeki insanları desteklemek ve onlara yardım etmektir ve vakfım aracılığıyla bunu yapmaya devam edeceğim.
@YOUWECAN. Yeteneklerimizin en iyisini kullanarak birlikte fark yaratmaya devam edelim,” diye yazdı Yuvraj Singh, X'teki bir gönderide.

Basında çıkan haberlerin aksine Gurdaspur'daki seçimlere katılmıyorum. Tutkum çeşitli kapasitelerdeki insanları desteklemek ve onlara yardım etmektir ve vakfım aracılığıyla bunu yapmaya devam edeceğim. @YOUWECAN. Yeteneklerimizin en iyisini kullanarak birlikte fark yaratmaya devam edelim

— Yuvraj Singh (@YUVSTRONG12) 1 Mart 2024
Son zamanlarda Yuvraj Singh'e Mumbai Kızılderilileri'nde Hardik Pandya'nın Rohit Sharma'dan dizginleri devralmasıyla kaptanlık değişikliği soruldu. Serinin uzun vadeli düşünmesi gerektiğini ancak Rohit Sharma'nın getirdiği deneyimin yerini dolduramayacağını söyledi.

“Franchise kriketinde, yaşlandıkça işler her zaman zorlaşır. Her takım her zaman üzerinde çok fazla para harcadığı genç bir oyuncuyu terfi ettirmeye çalışır ve bu adildir. Ben de bu durumla karşılaştım. Ama sonra, Yuvraj, Times of India'ya verdiği demeçte, “deneyimin yerini alamaz. Rohit'in çok büyük bir deneyimi var ve bunu gerçekleştirdi. Ancak bir franchise'ın uzun vadeli düşünmesi gerekiyor” dedi.

Bu makalede bahsedilen konular