Yumuşacık Krep

Felaket

New member
Yumuşacık Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı su
  • 3 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Yumuşacık Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Karıştırma kabında yumurta su ve süt çırpma teliyle karıştırılır.
  2. Üzerine un ve tuz eklenilir ve yeniden karıştırılır hayli az yağ ile yağlanmış ve ısınmış tavaya birer kepçe dökülerek artlı önlü pişirilir. Sıcak sıcak servis edilir. Afiyet olsun.
Not bu ölçüler ile 9-10 adet krep elde edilebilir. (boyutuna bakılırsa sayı azalıp artabilir).

Yumuşacık Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst