Yağ Çekmeyen Hamur Kızartması

Felaket

New member
Yağ Çekmeyen Hamur Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı tuz (Silme)
  • 5-6 çay bardağı un
Kızartmak için;

  • Sıvı yağ
Yağ Çekmeyen Hamur Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Derin bir kabın içerisine tüm gereçleri ek edip, yoğurmaya başlayalım kulak göğsü bir hamur elde edelim.
  2. Üzeri kapalı 30 dakika dinlendirelim.
  3. Tezgaha un serpip, 0,50 cm kalınlığında merdane sayesinde hamuru açalım, uzun şeritler halinde kesip, kareler kesin.
  4. Kızgın yağda gerili öğünlü kızartın. Çok çabuk kızarıyor dikkat edin. ????affiyet olsun????.
Yağ Çekmeyen Hamur Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst