Xavi için flaş iddia!

MizahSarrafi

Active member
Barcelona’da, Ronald Koeman’ın vazifesine son verilmesinin akabinde yerine süreksiz olarak B Grubu’nu çalıştıran kulübün eski futbolcularından Stant getirildi.

Lakin Sergi’nin, dönem sonuna kadar bu konumda kalmayacağı ve kısa müddet daha sonra aslında her insanın beklediği isim olan Xavi Hernandez’in yeni teknik yönetici olacağı sav ediliyor.

Son olarak Catalunya Radio’nun haberine nazaran Barça’nın Lideri Johan Laporta, şu an Katar grubu Al Sadd’ın başında olan ve 1 milyon Euro tazminatı bulunan Xavi’yi ve kulübünü ikna etti.

Bu akşamki Alaves ve hafta ortasındaki Dinamo Kiev maçlarının akabinde 6 Kasım’da oynanacak Celta Vigo gayretinde 41 yaşındaki Barça efsanesinin grubun başında alana çıkacağı öne sürüldü. ‘Hoca olmasını istiyorum’ Laporta’nın da dün Sergi’nin basına tanıtımı sırasında, “Kısa ve uzun vadeli planlara odaklanmış durumdayım.

Stant şu an bizimle birlikte. Xavi ile konuştuklarımız ortamızda. Bir gün elbette; bilhassa benim dönemimde hoca olmasını aslına bakarsan istiyorum” demesi, başlarda soru işaretleri bıraktı.

Fakat Sergi’nin, dönem sonuna kadar bu durumda kalmayacağı ve kısa mühlet daha sonra aslında her insanın beklediği isim olan Xavi Hernandez’in yeni teknik yönetici olacağı sav ediliyor.

Son olarak Catalunya Radio’nun haberine nazaran Barça’nın Lideri Johan Laporta, şu an Katar takımı Al Sadd’ın başında olan ve 1 milyon Euro tazminatı bulunan Xavi’yi ve kulübünü ikna etti.

Bu akşamki Alaves ve hafta ortasındaki Dinamo Kiev maçlarının akabinde 6 Kasım’da oynanacak Celta Vigo çabasında 41 yaşındaki Barça efsanesinin kadronun başında alana çıkacağı öne sürüldü. ‘Hoca olmasını istiyorum’ Laporta’nın da dün Sergi’nin basına tanıtımı sırasında, “Kısa ve uzun vadeli planlara odaklanmış durumdayım.

Stant şu an bizimle birlikte. Xavi ile konuştuklarımız ortamızda. Bir gün olağan olarak; bilhassa benim dönemimde hoca olmasını aslına bakarsanız istiyorum” demesi, başlarda soru işaretleri bıraktı.