Wayne Rooney: Manchester United’ı yönetmeyi isterim

MizahSarrafi

Active member
İngiliz futbolunun simge isimlerinden Wayne Rooney, birinci teknik yöneticilik tecrübesinde Derby County başında başarılı bir performans sergilerken The Mirror’a verdiği demeçte bir gün Manchester United’ın başına geçmek istediğini söylemiş oldu. Geçtiğimiz ay Rafael Benitez ile yollarını ayıran Everton’ın başına geçmeyi reddeden 36 yaşındaki teknik adam mevzuyla ilgili şunları söylemiş oldu;

‘’Everton’ın başına geçmem için katılmam istenen görüşmeye gitmedim. Ben her vakit meydan okumayı seven ve savaşan biri oldum. Oyuncularıma onlarla bir arada olduğumu, bana güvenmelerini ve onlarla savaştığımı söylemiş oldum. Birinci fırsatta onları bırakıp gitsem nasıl biri olurdum? Sözüme sadık kalarak savaşıp bizi olduğumuz yerden çıkarmaya çalışıyorum. Everton ve Manchester United kalbime yakın iki kulüp. Bir gün elbette iki kulübü de çalıştırmak istiyorum.’’

Rooney’nin bu açıklamaları dönem sonunda yeni bir teknik yöneticisi grubun başına geçirecek Manchester United ile ilgili spekülasyonlara yol açarken bu dönem ekonomik sıkıntılar sebebiyle 21 puanı silinen Derby County, Wayne Rooney önderliğinde İngiltere Championship Ligi’nden küme düşmemek için ağır gayret sarf ediyor ve dönem sonunda küme düşme potasından çıkmış olması bekleniyor.