UP kadın kendini öldürüyor, kayınvalideleri suçluyor

YaratıcıKalem

Active member
Moradabad (yukarı):

Dört ay önce evlenen 23 yaşındaki bir kadın intihar nedeniyle öldü ve telefonunda eylemi kaydetti. Videoda, Uttar Pradesh'in Moradabad'ından gelen kadın kocasını, kayınpederini ve kayınbiraderini onu kenara itmekle suçladı.

Amreen Jahan yaklaşık dört ay önce bir aşk evliliği vardı. Kocası Bengaluru'da kaynakçı olarak çalışıyor. Amreen ailesiyle Moradabad'da kalıyordu.

Ölümünden önce kaydettiği Haberda genç adam çok üzgün olduğunu söylüyor. Kayınpederin düşük yaptıktan sonra onu taciz ettiğini iddia etti. “Bazen bana yiyecek alışkanlıklarım hakkında bir şeyler söylüyorlar, bazen odama güç kaynağını ayırıyorlar. Kayınbiraderim Khatija, kayınpederim Shahid ölüm grubumdan sorumlu. Bu nedenle kısmen sorumlu. Beni anlamıyor. Benim hatam.

Amreen, kocasının ve kayınvalide ondan ölmesini istediğini iddia etti. “Kocam bana 'Neden ölmüyorsun?' Diye soruyor. Kayınbiraderim ve kayınpederim aynı şeyi söylüyor.

23 yaşındaki Haberda, kayınvalidenin ona, olmadığı zaman tedavisi için ödeme yaparak “hata” yaptıklarını söylediğini söyledi. “Benden harcanan parayı iade etmemi istediler. Nasıl yapacağım? Kocamın çok fazla parası olsaydı, senden bir kredi ister mi? Kocam Bengaluru'da. Kayınpederim ve kız kardeşi burada yaşıyor.”

“Bunu ne yapmak isteyeceğini bilmiyorum, ama şimdiden daha iyi olacağım,” dedi kamerada ölmeden önce.

Polis, Amreen'in cesedini otopsi için gönderdi. Babası Salim bir poli şikayette bulundu. Hey, Amreen'in onu dün aradı ve ağladı. Kalbi kırılmış baba, ona saldırıya uğradığını ve onu kurtarması için onu kurtardığını söyledi. Salim Amreen'in evine koştuğunda öldüğünü buldu. Polis, Salim'in şikayetine dayanarak harekete geçtiklerini söyledi.

Mirza Ghalib'in girdisi