Tren kazasında ayağı kesilen Eren Bulut’un kadro arkadaşlarından manalı takviye

MizahSarrafi

Active member
Kentteki tren garında, 14 Ocak’ta meydana gelen kazada, Amasya Vilayet Özel İdarespor Kulübü’nde futbol oynayan Eren Bulut, demir yolundan geçerken istikrarını kaybedip, raya düştü. Bu sırada Bulut’a, geri geri giden tren çarptı. Sağ ayağı tren ile ray ortasına sıkışan Bulut, birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı, buradan da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Bulut’un sağ ayağı, kurtarılamayarak kesildi.

TEK AYAKLA HÜRMET DURUŞU

Kentte Amatör Lig’de U 16 müsabakasında Amasya Vilayet Özel İdarespor, Amasyaspor 1968 FK ile karşı karşıya geldi. Vilayet Özel İdaresporlu oyuncular, grup arkadaşları Eren Bulut’un 5 numaralı formasından esinlenip, karşılaşmanın 5’inci dakikasında sağ ayaklarını kaldırarak hürmet duruşunda bulundu. Hürmet duruşuna Vilayet Özel İdarespor’un yanı sıra rakip grup oyuncuları da takviye verdi. Amasya Vilayet Özel İdarespor’un 3-0’lık galibiyeti ile sona eren müsabakada, genç futbolcular, ekip arkadaşları Eren’in forması ile alanda tıp atıp, atılan golleri kendisine armağan etti.

“MORALİM YETERLİYDİ ARTIK DAHA DA YETERLİ OLDU”

Maç daha sonrası cep telefonuyla manzaralı arkadaşlarını arayan Eren Bulut, herkese teşekkür etti. Bulut “Mutlu oldum, moralim düzgündü artık daha da âlâ oldu. Bende orada olmak isterdim. Arkadaşlarım bana fazlaca hoş bir jest yaptılar. Hepsini seviyorum benim için oynayıp kazandılar” dedi.

“GOLÜMÜ EREN İÇİN ATTIM”

Maç daha sonrası konuşan Eren’in ekip arkadaşı Hamdi Mert (16), “Bu maçta bugün Eren için savaştık uğraş ettik ve golümü de Eren için attım. Bu maçı da Eren için alacağız. Eren geçmiş olsun hepimiz seni epey seviyoruz. Eren kardeşim maalesef berbat bir kaza geçirdi ve sağ ayağını kaybetti. Eren’in forma numarası da 5 numara olduğu için bizlerde maçın 5’inci dakikasında hepimiz sağ ayağımızı kaldırıp ona hürmet ve sevgi duruşunda bulunduk” diye konuştu.

“İNŞALLAH EREN İÇİN ŞAMPİYON OLURUZ”

Kaza geçiren kadro arkadaşları Eren’in destekçisi olduklarını söyleyen Mehmet Akif Öz “İnşallah Eren için şampiyon oluruz. Eren’in destekçisiyiz sonuna kadar yanındayız, en büyük yerlere geleceğine bütün ekip olarak inanıyoruz” formunda konuştu.

“GOLLERİMİZİ ERENE İKRAM ETTİK”

Amasya Vilayet Özel İdarespor Kulübü antrenörü Levent Hırçın ise “Eren kaza geçirmemiş olsaydı bugün burada maçta oynayacaktı. Arkadaşlarıyla Eren’in moral ve motivasyonu için bir şeyler yapmak istedik. Aklımıza da maçta Erenin forma numarası olan 5’inci dakikada hepimizin sağ ayağını kaldırmanın en âlâ fikir olduğunu düşündük. Gollerimizi Eren’e armağan ettik. Eren 5 numaralı formamızı giyiyordu. Bugün biz Eren’in formasını askıya aldık. Gol atan çocuklarımız da sevinçle koşarak gelip elimden Eren’in formasını alıp ‘Eren senin için’ diye seslendiler. Bugünkü gollerimiz Eren’e ikramımız olsun” dedi.