Sunny Deol, Bank Of Baroda’nın Emlak Müzayede Bildirimi Üzerine

YaratıcıKalem

Active member
Aktör ve BJP lideri Sunny Deol, Bank of Baroda’nın emlak müzayede duyurusu hakkında herhangi bir şey söylemeyi reddetti.


Londra:

Bollywood oyuncusu Sunny Deol Salı günü Bank of Baroda’nın emlak müzayedesi duyurusu hakkında yorum yapmayı reddetti ve bunların kişisel meseleler olduğu için yorum yapmak istemediğimi söyledi.

Devlet bankası Baroda Bankası, aktör ve BJP Milletvekili Sunny Deol’un sahip olduğu mülkü 56 Rs’yi geri almak için açık artırmaya çıkardı.

Sunny Deol, “Yorum yapmak istemiyorum. Bunlar kişisel meseleler. Ana kuch bhi bolunga, log galat matlab nikalenge,” dedi.

Bu arada Bank of Baroda, aktör ve parlamenter Sunny Deol’un Mumbai’deki mülkünün müzayede duyurusunu neden geri çektiğine dair iki önemli “teknik” neden gösterdi.

Daha önce yayınladığı satış duyurusunu “teknik nedenlerle” geri çekmişti.

“Birincisi, toplam aidat, tahsil edilecek aidatın tam miktarını belirtmedi. İkinci olarak, satış bildirimi, Güvenlik Menfaati (Uygulama) Kuralları 2002 Kural 8(6) uyarınca mülkün sembolik mülkiyetine dayanıyordu. Bank of Baroda sözcüsü yaptığı açıklamada, Banka tarafından 01 Ağustos’2023’te Büyükşehir Baş Sulh Ceza Mahkemesi’ne fiziksel mülkiyet için başvuruda bulunuldu ve izin bekleniyor” dedi.

Sözcü, “Birim borçlu tarafından bize bildirildiği şekilde çalıştığı için, fiziksel zilyetliğin alınmasından sonra SARFAESI Yasası hükümlerine göre satış işlemi başlatılacaktır” dedi.

Bu arada banka, Pazar günü yayınlanan satış duyurusuna göre borçlunun alacakları ödemek için borç verene başvurduğunu söyledi, “borçluya/kefillere, ödenmemiş borçları/maliyetleri/ satış yapılmadan önce herhangi bir zamanda ücret ve masraflar.”

Sözcü, bunları gerekçe göstererek, diğer durumlarda da izlenen normal endüstri uygulamasına göre satış duyurusunun geri çekildiğini sözlerine ekledi.

()
 
Üst