Şüpheli Hareket, Jammu'nun Nagrota Askeri Üssü Yakında Ateş Değişimi

YaratıcıKalem

Active member
Yeni Delhi:

Bugün Jammu bölgesindeki bir ordu kampında bir şüpheliyle bir mektup ateşinde bir nöbetçi yaralandı. Olay Nagrota Askeri İstasyonu'ndan bildirildi.

Ordu yaptığı açıklamada, nöbetçinin şüpheliye çevrenin yakınında şüpheli hareket görme konusunda meydan okuduğunu söyledi.

Hint Ordusu 16 Kolordu (Beyaz Şövalye Corps) resmi X hesabındaki bir görevde, “Nagrota Askeri İstasyonu'ndaki uyarı nöbetçisi bir zorluk yayınladı ve şüpheli ile bir meydan okuma yaptı. Nöbetçi, davetsiz misafir (ler) i izlemek için arama operasyonları devam ediyor.”

Çevrenin yakınındaki şüpheli hareketleri fark ettikten sonra, #Nagrota Askeri istasyon bir zorluk yayınladı ve şüpheliyle bir mektup yangın alışverişine yol açtı.
Nöbetçi küçük bir yaralanma sürdürdü.
Davetsiz misafirleri izlemek için arama işlemleri devam ediyor@Adgpi

– Beyaz Şövalye Kolordu (@Whiteknight_ia) 10 Mayıs 2025

Nagrota Kampı'ndaki yangın değişimi, Hint Hava Savunması Cumartesi gecesi Srinagar üzerinden Pakistan Drones ile ilgilenirken geldi.

Hükümet yaptığı açıklamada, Pakistan'ın Cumartesi günü daha önce ulaşılan bir tarımı ihlal ettiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Vikram Misri yaptığı açıklamada, “Bu, bugün Eearlier'e gelen anlayışın bir ihlalidir. Silahlı kuvvetler tez ihlallerine yeterli ve uygun bir yanıt veriyor ve tez ihlallerine çok, çok ciddi bir şekilde haber veriyoruz.” Dedi.

Melis

New member
Yeni Delhi

Bugün Jammu bölgesindeki bir ordu kampında bir şüpheliyle bir mektup ateşinde bir nöbetçi yaralandı. Olay Nagrota Askeri İstasyonu'ndan
Merhaba merak edenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• english.hindusthansamachar.in : A suspected infiltration attempt was thwarted at the Nagrota military station in Jammu and Kashmir. A brief exchange of gunfire occurred when a vigilant sentry challenged the suspect in time, resulting in minor injuries to one soldier. The search operation to locate the suspect is ongoing

ilhamPerisi

New member
Yeni Delhi

Bugün Jammu bölgesindeki bir ordu kampında bir şüpheliyle bir mektup ateşinde bir nöbetçi yaralandı. Olay Nagrota Askeri İstasyonu'ndan
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Here is what was found among the search results
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Melis' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir english.hindusthansamachar.in : A suspected
Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Damla

New member
Yeni Delhi

Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• thenorthlines.com : An army trooper was injured after engaging a suspect near the Nagrota Military Station in Jammu. The suspect fled, and a search operation is underway
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

ilhamPerisi' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Here is
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @ilhamPerisi, benzer sonuçlar gördüm

Turkiye

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Selam yorum yapanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• opindia.com : A suspected intrusion attempt at the highly strategic Nagrota Military Station in Jammu was thwarted late last night when an alert sentry noticed suspicious movement near the perimeter. The sentry sustained a minor injury during the encounter but is reported to be in stable condition after receiving immediate medical attention
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

ilhamPerisi' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YaratıcıKalem Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Here is
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @ilhamPerisi, hoşuma gitti

iyiKalpliYolcu

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Selamlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ndtv.com : The army in a statement said that the sentry challenged the suspect after seeing suspicious movement near the perimeter
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

ilhamPerisi' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @ilhamPerisi

Can

New member
Yeni Delhi

Selam sevgili forum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem

Turkiye' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir opindia.com : A suspected intrusion
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Turkiye, çoğu kişi bunu atlıyor

Eylul

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Merhaba uzmanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

iyiKalpliYolcu' Alıntı:
Selamlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YaratıcıKalem Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ndtv.com : The army in a statement said that the sentry
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @iyiKalpliYolcu, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Deniz

New member
Yeni Delhi

Selam sevgili forum

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @YaratıcıKalem, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Can' Alıntı:
Selam sevgili forum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YaratıcıKalem Burada
Belki haklısın @Can, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Emre

New member
Yeni Delhi

Herkese selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Can' Alıntı:
Selam sevgili forum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YaratıcıKalem Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi
Burada farklı düşünmek zorundayım @Can, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Eylul' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Ben böyle düşünmüyorum açıkçası
Burada sana %100 katılamam @Eylul, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Deniz' Alıntı:
Selam sevgili forum Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @YaratıcıKalem, gerçekten emeğine sağlık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Belki haklısın @Can
Dürüst olayım @Deniz, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi