Steven Gerrard Anfield’a geri dönüyor! Klopp’tan flaş açıklama

MizahSarrafi

Active member
İngiltere Premier Lig’in 16. hafta gayretinde yarın Liverpool alanında Aston Villa’yı ağırlayacak. Aston Villa teknik yöneticisi Steven Gerrard futbolculuk devrinde uzun yıllar formasını giydiği ve efsanesi olduğu Liverpool’a rakip olacak.

Liverpool teknik yöneticisi Jürgen Klopp, yarın oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında, Steven Gerrard’ın Anfield’a rakip olarak geri dönmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Buna benzeri bir olay yaşadığını belirten Alman teknik adam, “Dürüst olmak gerekirse, mükemmel bir öykü. Nasıl hissettiğini biraz varsayım edebiliyorum. bir müddetdir bu işi yapıyor ve maçlara nasıl yaklaşacağını hayli düzgün biliyor, fakat muhtemelen stadyuma adım attığında ya da birinci alana çıktığında nasıl hissedeceği hakkında hiç bir fikri yok. Ben de buna misal şeyler yaşadım. Liverpool ile Dortmund’a geldiğimde… Garip hakikaten garip.” sözlerinde bulundu.

“Bunu Frank Lampard ile Chelsea meselade gördük”

Gerrard’ın bir gün Liverpool’un başına geçip geçmeyeceği ile ilgili olarak, Klopp, “Evet, düşünüyorum, katiyen düşünüyorum. Tek sorun bunun için gerçek an ne vakit? Bu yalnızca Gerrard ile ilgili değil, bunu Frank Lampard ile Chelsea meselade gördük. Misal bir kıssa. Bence Gerrard şu anda hakikaten yeterli gidiyor.” kelamlarını sarf etti.

“Liverpool teknik yöneticisi olmadan evvel ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum”

Gerrard’ın Liverpool’da bakılırsav almadan evvel bir kendini kanıtlaması gerekip gerekmediği hakkında ise Klopp, “Buna karşılık verecek gerçek kişi değilim. Bu cins kararları vermek bana düşmez. Liverpool teknik yöneticisi olmadan evvel ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum. İnsanların bir şeyler kazanman gerektiğini dediğini biliyorum, bundan emin değilim. Buradayken bir şeyler kazanmanın daha değerli olduğunu düşünüyorum.” açıklamalarını yaptı.