Şişte Pankek Tanımı

Felaket

New member
Şişte Pankek Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağından bir parmak eksik un
Üzerine sürmek için

  • Nutella
Ortalara

  • 1 adet muz
  • 1 adet kivi
Şişte Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Çırpma kabımıza yumurta ve şekeri alıp güzelce çırpalım.
  2. çabucak sonrasında süt vanilya kabartma tozu süt ve onu katıp çırpmaya devam edelim.
  3. Hazırladığımız harcı sıkma torbasına alıp çıkabilirsiniz.
  4. İster de meskende ketçap şişeniz varsa içine doldurup sıkabilirsiniz.
  5. Tavamızı ocağa alıp hayli yağ ile yağladıktan daha sonra hamurumuzdan sıkalım.
  6. Üzeri göz göz olan hamurlarımızı spatula yardımı ile çevirelim.
  7. İki tarafı da güzelce kızarmış olan pankeklerimizi kenara alalım.
  8. Sunum için pankek lisanımızın üzerine çikolata sürüp şişe geçirelim.
  9. Ortasına muz tekrar pankek yeniden muz istediğiniz biçimde kivi de geçirerek süsleyebilirsiniz. Şişte pankekleri hazır afiyet olsun????Bu tanım Büşra Atalar tarafınca düzenlenen tanımdan yapılmıştır????????????.
Şişte Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst