Shubman Gill, Rohit Sharma ve Virat Kohli'nin emeklilikleri hakkında büyük bir iddiada bulunuyor: “Nasıl …

YaratıcıKalem

Active member

Rohit Sharma ve Virat Kohli'nin liderliğin “çok zıt stilleri” vardı, ancak iki ikonik oyuncu, Spinner Ravicran Ashwin ile birlikte Hindistan ekibine “Kazanmak İçin Plan” test serisini verdi, Cumartesi günü Hindistan'ın kaptanını testlerde atanan New Skipper Shubman Gill. 25 yaşındaki çocuğun ilk görevi, Kohli ve Rohit gibi dizilişte olan beş test serisi İngiltere. Gill, Pazar günü BCCI tarafından yayınlanan bir Haberda, “Rohit Bhai, Virat Bhai ve Ashwin Bhai gibi adamlar… bize evden uzaklaşıp maçları ve dizileri kazanma konusunda bize bir plan verdiler.” Dedi.

“Evet, teslim edebilmek ve yürütebilmek bir şeydir, ancak bu planımız olduğu için evden nasıl uzaklaşacağımızı ve maçları ve seri kazanacağımızı biliyoruz,” diye ekledi hey.

Gill, Kohli ve Rohit'in zıt liderlik tarzlarına sahipken, stil bakımından oldukça benzer olduklarını söyledi.

“Çocukken, Hint kriketinin büyük ve efsanelerinden her zaman ilham aldım ve (Virat Bhai veya Rawit Bhai olsun, birçoğuyla oynamak için çok şanslıydım,” dedi.

“Her ikisi de stilleri açısından çok zıttı, ancak her ikisinin de ortak bir hedefe doğru çalıştığını görmek çok ilham vericiydi. Kaptan olarak kazanmak istiyorsunuz ve stilleriniz farklı olabilir, ama ikisi de çok, ama benzer kendi duygusuydu.” Gill, “Virat Bhai her zaman çok agresifti, her zaman Rawit Bhai'nin agresif olan Rawit Bhai'nin tepesinden, tepkisi veya ifadesinde görebilirsiniz.

Hint Test Kaptanı, “Rohit Bhai sakin ve taktiksel olarak her zaman çok mevcuttu ve oyunculara, oyunculardan istediklerine ve öğrendiğim niteliklere çok iletişim kurdu.” Genellikle yük kaptanlığı vuruşları etkiler, ancak Gill yaklaşımının her ikisini de ayrı tutmak olacağını söyledi.

“Öğrendiğim bir şey, eğer bir topa vuran oyuncu olursam ve orada vurursam, bir kaptan değil topa vuran oyuncu olarak karar verebilmek istiyorum” dedi.

“Başka şeyler hakkında düşünmeye başlarsam, orada vururken gerekli olmayan bana daha fazla baskı yapar, risk almak için almak istersiniz, sizi tıpkı bir topa vuran oyuncu olarak oynamaya karar vermek istersiniz.” Hey ekledi, “Size oraya çıktığımda, sadece bir topa vuran oyuncu olarak karar vermek istiyorum ve gerçek istemiyorum, sadece bir topa vuran oyuncu olarak karar vermek istiyorum.” Gill, Test Kaptanı'nın yanı sıra “büyük bir sorumluluk” atanmanın “aşan” olduğunu söyledi.

“Kesinlikle () biraz aşıyor,” dedi hey.

“Herkes kriket oynamaya başladığında genç bir çocuk olarak, Hindistan için oynamak ve sadece Hindistan için kriket oynamak değil, aynı zamanda Hindistan için çok uzun süre test kriket oynamak istiyorlar.” Hey, “Bu fırsatı elde edebilmek büyük bir onur ve dediğin gibi, bu büyük bir sorumluluk. Bu heyecan verici fırsatları dört gözle bekliyorum ve bence İngiltere'de yaklaşan dizi çok heyecan verici olacak.” Dedi.

Gill, kaptanlık felsefesinin sadece örneğin değil, aynı zamanda oyuncularına kendi alanlarını vermek olacağını söyledi.

Hey, “Örneğin – sadece performansla değil, aynı zamanda disiplin ve sıkı çalışma ile alandan (aynı zamanda) inanıyorum.” Dedi.

“Bir kaptan olarak, bir lider ne zaman adım atacağını bilmeli, ancak oyunculara ne zaman yer verilecek çünkü herkesin farklı bir yaşamı ve farklı bir şekilde büyüdüğü için.” “Herkes farklı bir kişiliktir ve iyi bir lider omuz her zaman yerini ne yaptığını bilmek, en iyi performansa veya en iyi sonuca sahip olmak için ölmek, her zaman heyecan vericidir.” Hey devam etti, “oyuncularla sohbet edebilmek, onları kriketten daha derin bir seviyede tanımak için, konudan en iyi şey elde edebileceğini bilmek için gerçek bir öl.” PTI DDV at

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular