MizahSarrafi
Active member
Türkiye’de bir devir Antalyaspor’da forma giyen ve geçtiğimiz Eylül ayında futbol mesleğine nokta koyan Samir Nasri, Manchester City’de (2011-2016) oynadığı periyottaki hocası Roberto Mancini ile yaşadığı sıkıntıları deklare etti. 34 yaşındaki eski futbolcu, Wolves’a karşı oynadıkları bir Premier Lig maçında Mancini ile yaşadığı tartışmayı anlatarak şunları söylemiş oldu: “İlk yarıda daima bana bir şeyler söylüyordu. Ona durmasını söylemiş oldum. ‘Memnun değilsen beni oyundan çıkar’ dedim. Devre içinde yanımda oturan Yaya Toure’ye, şayet benimle makûs konuşursa kramponlarımı ona fırlatacağımı söylemiş oldum. Zira o oyunculara saygısızlık eder ve berbat konuşurdu.” ‘hemen sonrasında barıştık’ “daha sonrasında ona bildiğim her biçimde küfür ettim; hatta çocukları antrenman tesislerine geldiğinde bile! İki gün daha sonra Manchester United’a karşı yedek kulübesindeydim. daha sonrasında kulüp lideri yardımıyla birinci 11’e döndüm. çabucak sonrasında Paris’ten dönerken uçakta Mancini ile karşılaştım ve onunla barıştık.” Nasri, mesleğinde City ve Antalya’nın yanı sıra Marsilya, Arsenal, Sevilla, West Ham United ve son olarak Anderlecht’te forma giymişti.