Samir Nasri’den Roberto Mancini hakkında olay kelamlar

MizahSarrafi

Active member
Ülkemizde bir periyot Antalyaspor’da da forma giyen Samir Nasri, Manchester City’de oynadığı periyotlarda teknik yönetici Roberto Mancini ile yaşadığı meseleleri deklare etti.

Canal +’a konuşan Nasri, Wolves’a karşı oynadıkları bir Premier Lig maçında Mancini ile yaşadığı tartışmayı anlatarak, “İlk yarıda daima bana bir şeyler söylüyordu. Ona durmasını söylemiş oldum. Şad değilsen beni oyundan çıkar dedim. Devre içinde oyundan çıkmak için hazırlanıyordum. Soyunma odasında ayakkabılarımı çıkarıyordum ve yanımda oturan Yaya Toure’ye, şayet benimle makûs konuşursa ayakkabılarımı ona fırlatacağımı söylemiş oldum. Zira o oyunculara saygısızlık eder ve makûs konuşurdu. Akabinde ona hakaret ettim. İki gün daha sonra Manchester United’a karşı yedek kulübesindeydim.” kelamlarını lisana getirdi.

Nasri açıklamalarında kulüp lideri yardımıyla kadroya döndüğünü de belirterek, “Başkan bizi görmeye geldi ve Mancini’ye şayet formda olursam kazanacağımızı söylemiş oldu. O biçimde gruba geri döndüm. çabucak sonrasında Paris’ten dönerken uçakta onunla barıştık.” sözlerinde bulundu.

Nasri, 2016 yılında Manchester City’den ayrılmış ve Eylül ayında emekliliğini açıklayana kadar Sevilla, Antalyaspor, West Ham ve Anderlecht’te forma giymişti.