RCB 'Gareb' olarak adlandırıldı, Virender Sehwag IPL 2025 tablosunun tepesinde oturmak için franchise franchise

YaratıcıKalem

Active member

Hindistan Premier Ligi (IPL) franchise'ları, 2025 sezonunun onlar için neler yapabileceğini astığında, ilk FE birkaç oyun ilginç bir resim çizdi. Royal Challengers Bengaluru (RCB), şimdiye kadar her iki oyununu da kazanan puan masasında 1 numaralı noktaya sahipken, Delhi Capitals bu yüzden ilk birkaç oyundan yüzde 100 rekor kırdı. Sosyal medyayı alevlendiren bir Haberda, Virender Sehwag'ın eski Hindistan açılış hamuru RCB'yi açıkça alay ederek 'Gareb (fakir)' olarak adlandırıyor.

Sehwag'ın yorumları, RCB'nin sezona parlak başlangıcının ardından, IPL sıralamasında 1 numaraya yerleştirildiklerini gördü. Bengaluru tarafını trolleyen bir açıklamada Sehwag, RCB gibi tarafların, bir IPL göğüsleri kazanmanın başarısını hiç tatmadığı için puan tablosunda yüksek pozisyonlarda arama yapmak için bir fırsat bulması gerektiğini söyledi.

“Garebon ko bhi toh rehne de, fotoğraf le le thodi der. Pata nahi kitnin gareb log upar rahenge. (Yoksullar IPL noktalarının üstünde olmasına izin verin, fotoğrafları tıklamalarına izin verin.

Virendra Sehwag hem Kohli hem de RCB'yi aynı anda trolledi

pic.twitter.com/z7lfkbhdbp

– Gillfied⁷ (@gill_iss) 31 Mart 2025
Aktif günlerinde patlayıcı bir açılış hamuru olan Sehwag, bir WEPL Delhi Capitals ve Pencap Kralları için bir oyuncu olarak bir oyuncu olarak oturuyorsa, 'Gareb' ifadesinin IPL titillerini kazanmayan franchise'larda bir atış olduğunu söyledi, Ezy ekibi zengin.

“Ne düşünüyorsun, para hakkında konuşuyordum? Hayır. Hepsi para açısından Weathy. Franchises her sezon 400-500 crore kazanıyor. Bundan bahsetmiyorum. Tek bir kupa kazanmayanlar, onları arıyorum,” diye ekledi.

Şu anki IPL takımlarının çoklu, sadece RCB, Pencap Kralları, Delhi Capitals ve Lucknow Super Giants bir IPL unvanı kazanmadı. Ancak, LSG 2022'de sadece T20 liginin bir parçası oldu.

Bu makalede belirtilen konular